Uyuşturucu Kullanıp Meslektaşıyla Cinsel İlişkiye Giren Rahip Öldü

GÜNDEM 01.10.2024 - 21:50, Güncelleme: 01.10.2024 - 21:50
 

Uyuşturucu Kullanıp Meslektaşıyla Cinsel İlişkiye Giren Rahip Öldü

Bir rahip, uyuşturucu kullanımının ardından meslektaşıyla cinsel ilişkiye girdi ve hayatını kaybetti. Bu olay, hem dini çevrelerde hem de toplumda büyük bir şok etkisi yarattı.

69 yaşındaki İngiliz din adamı, 60 yaşındaki Belçikalı meslektaşıyla birlikte uyuşturucu aldığı gece aniden öldü. Biri İngiliz biri Belçikalı olan iki rahip, Belçika'nın Anvers eyaletindeki bir papaz evinde uyuşturucu aldıktan sonra cinsel ilişkiye girdiler. İngiliz rahip, gecenin sonuna doğru aniden rahatsızlandı. Belçikalı meslektaşı, acil servisi aradı ancak İngiliz rahip, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. BELÇİKALI RAHİP UYUŞTURUCU KULLANMAK SUÇUNDAN TUTUKLANDI NTV'de yer alan habere göre; savcılık, İngiliz rahibin madde kullandıktan sonra diğer rahiple cinsel birliktelik yaşadığını doğruladı. Belçikalı rahip, uyuşturucu suçlamasıyla tutuklanırken, yetkililer mağdurun vücudunda uyuşturucu izlerine rastlandığı açıklamasını yaptı. 'Ölümle sonuçlanan uyuşturucu ticareti' suçlamasıyla yargılanan Belçikalı rahip hakkında henüz kesin bir karara varılmadı.
Bir rahip, uyuşturucu kullanımının ardından meslektaşıyla cinsel ilişkiye girdi ve hayatını kaybetti. Bu olay, hem dini çevrelerde hem de toplumda büyük bir şok etkisi yarattı.

69 yaşındaki İngiliz din adamı, 60 yaşındaki Belçikalı meslektaşıyla birlikte uyuşturucu aldığı gece aniden öldü. Biri İngiliz biri Belçikalı olan iki rahip, Belçika'nın Anvers eyaletindeki bir papaz evinde uyuşturucu aldıktan sonra cinsel ilişkiye girdiler. İngiliz rahip, gecenin sonuna doğru aniden rahatsızlandı. Belçikalı meslektaşı, acil servisi aradı ancak İngiliz rahip, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


BELÇİKALI RAHİP UYUŞTURUCU KULLANMAK SUÇUNDAN TUTUKLANDI
NTV'de yer alan habere göre; savcılık, İngiliz rahibin madde kullandıktan sonra diğer rahiple cinsel birliktelik yaşadığını doğruladı. Belçikalı rahip, uyuşturucu suçlamasıyla tutuklanırken, yetkililer mağdurun vücudunda uyuşturucu izlerine rastlandığı açıklamasını yaptı. 'Ölümle sonuçlanan uyuşturucu ticareti' suçlamasıyla yargılanan Belçikalı rahip hakkında henüz kesin bir karara varılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.