80 yaşında katil oldu!

AİLE CİNAYETLERİ 29.09.2024 - 22:26, Güncelleme: 29.09.2024 - 22:26
 

80 yaşında katil oldu!

Karabük'ün Eflani ilçesinde 80 yaşındaki Hüseyin Ortakcı, ağabeyinin eşini tabanca ile vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Karabük'te 80 yaşındaki adam, 72 yaşındaki yengesini tabanca ile vurarak öldürdükten sonra kendi canına kıydı. YAŞLI ADAM YENGESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Alpagut köyü Hıdırlı Mahallesi'nde meydana geldi. Hüseyin Ortakcı (80), evinin koridorunda ağabeyinin eşi Gülsiye Ortakcı'yı (72) tabanca ile vurdu. Yaşlı adam, daha sonra yatak odasına geçerek aynı tabanca ile kendini vurarak intihar etti. İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede her ikisinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının incelemeleri sonrası cenazeler Eflani Entegre Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Karabük'ün Eflani ilçesinde 80 yaşındaki Hüseyin Ortakcı, ağabeyinin eşini tabanca ile vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Karabük'te 80 yaşındaki adam, 72 yaşındaki yengesini tabanca ile vurarak öldürdükten sonra kendi canına kıydı.

YAŞLI ADAM YENGESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Alpagut köyü Hıdırlı Mahallesi'nde meydana geldi. Hüseyin Ortakcı (80), evinin koridorunda ağabeyinin eşi Gülsiye Ortakcı'yı (72) tabanca ile vurdu. Yaşlı adam, daha sonra yatak odasına geçerek aynı tabanca ile kendini vurarak intihar etti.

İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede her ikisinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının incelemeleri sonrası cenazeler Eflani Entegre Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.