Hikmet Genç
Köşe Yazarı
Hikmet Genç
 

Manyak mısınız?!..

"YPG bize mi saldıracak?" diyordu selefi... Kendince gerekçesi vardı. Zira PKK'nın Suriye kolu olan PYD/YPG'yi terör örgütü olarak görmüyordu. Tezkereye 'hayır' diyordu. Başta ABD olmak üzere tüm emperyalistlerin desteklediği PKK/PYD/YPG'li teröristlerle içeride ve dışarıda mücadele ettiğimizi bilmiyor muydu?! S-400 sorulunca da; "Kim bize saldıracak?, İran mı, Suriye mi, Irak mı, Yunanistan mı bize saldıracak?!.." diyordu. Bu coğrafyada hava savunma sistemi gereksizdi!?.. CHP değişti tabii!.. Ama soru değişmedi. Özgür Eş Başkan; "İsrail bize mi saldıracak?" diyor... Yok arkadaş bir daha baştan anlatacam... Gizli "Sykes-Picot" anlaşmasıyla Osmanlı'nın Ortadoğu'daki topraklarını aralarında paylaşan İngiliz ve Fransızlardır. O anlaşmanın haritasını bulun ve bakın. Siyonist soykırımcı İsrail'in nihai hedefi, Türkiye'nin güney bölgesinin de içinde olduğu, o sapkın inançlarına göre kutsal saydıkları "vaat edilmiş" toprakları ele geçirmektir. Bebek katili Netanyahu 17 bini çocuk 42 bin insanı katlederken şöyle diyor: "Yeşaya kehanetini göreceğiz. 'Ülkenden şiddet, sınır boylarından soygun ve yıkım haberleri duyulmayacak artık. Surlarına kurtuluş, kapılarına övgü adını vereceksin'(Yeşaya 60:18)." Yeşaya Kehaneti 'ne göre; 'Yahudilerin krallığı" yıkılsa da, daha sonra 'büyük bir İsrail devleti' kurulacak... Sözde vaat edilmiş topraklar işte o Yahudi devletinin sınırlarını belirliyor. Soykırımcı Netanyahu "Ortadoğu'da İsrail'in ulaşamayacağı hiçbir yer yok" diyor. "Ortadoğu'yu değiştireceğim" diyor. ABD, Irak'ı işgal etti, Ortadoğu'yu istikrarsızlaştı. Irak ve Suriye'nin kuzeyinde ABD destekli terör örgütleri bölgeyi kan ve gözyaşına boğdu. Milyondan fazla insan öldü, on milyonlarcası yerinden yurdundan oldu. Sınırımızın ötesini boşalttılar. PKK/PYD/YPG'yi desteklediler, eğittiler, silah verdiler. Siyonistlerin sözde 'vaat edilmiş toprakları' için bölgeyi hazırladı ABD. Dünyanın en büyük ekonomileri ve silah üreticileri İngiltere, Almanya, Fransa bilâ kaydü şart katil Siyonistleri destekliyor. ABD Başkanı Biden, "Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir Siyonist'im" diyor. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İsrail'e gidiyor, "Karşınıza sadece ABD Dışişleri Bakanı olarak değil, aynı zamanda bir Yahudi olarak çıkıyorum" diyor. ABD ve emperyalizmin sınırsız desteğini alan katil İsrail Gazze'den sonra katliama Lübnan'da devam ediyor. Emperyalistlerin çıtı çıkmıyor. ABD'nin Siyonist İsrail'in aleyhine hiçbir karar almayacağını ve gerekirse Siyonist hedefler için dünyayı yakacağını tüm dünya biliyor. ABD'de Siyonistlerin onaylamadığı hiç kimsenin başkan olamayacağını bilen Biden ve Trump seçimlere doğru; "en Siyonist" yarışması yapıyor!.. Sen de burada, "Ne yani, İsrail bize mi saldıracak?!" diyeceksin. Manyak mısınız?
Ekleme Tarihi: 09 Ekim 2024 - Çarşamba
Hikmet Genç

Manyak mısınız?!..

"YPG bize mi saldıracak?" diyordu selefi... Kendince gerekçesi vardı. Zira PKK'nın Suriye kolu olan PYD/YPG'yi terör örgütü olarak görmüyordu. Tezkereye 'hayır' diyordu.

Başta ABD olmak üzere tüm emperyalistlerin desteklediği PKK/PYD/YPG'li teröristlerle içeride ve dışarıda mücadele ettiğimizi bilmiyor muydu?!

S-400 sorulunca da; "Kim bize saldıracak?, İran mı, Suriye mi, Irak mı, Yunanistan mı bize saldıracak?!.." diyordu.

Bu coğrafyada hava savunma sistemi gereksizdi!?..

CHP değişti tabii!..

Ama soru değişmedi.

Özgür Eş Başkan; "İsrail bize mi saldıracak?" diyor...

Yok arkadaş bir daha baştan anlatacam...

Gizli "Sykes-Picot" anlaşmasıyla Osmanlı'nın Ortadoğu'daki topraklarını aralarında paylaşan İngiliz ve Fransızlardır. O anlaşmanın haritasını bulun ve bakın.

Siyonist soykırımcı İsrail'in nihai hedefi, Türkiye'nin güney bölgesinin de içinde olduğu, o sapkın inançlarına göre kutsal saydıkları "vaat edilmiş" toprakları ele geçirmektir.

Bebek katili Netanyahu 17 bini çocuk 42 bin insanı katlederken şöyle diyor:

"Yeşaya kehanetini göreceğiz. 'Ülkenden şiddet, sınır boylarından soygun ve yıkım haberleri duyulmayacak artık. Surlarına kurtuluş, kapılarına övgü adını vereceksin'(Yeşaya 60:18)."

Yeşaya Kehaneti 'ne göre; 'Yahudilerin krallığı" yıkılsa da, daha sonra 'büyük bir İsrail devleti' kurulacak... Sözde vaat edilmiş topraklar işte o Yahudi devletinin sınırlarını belirliyor.

Soykırımcı Netanyahu "Ortadoğu'da İsrail'in ulaşamayacağı hiçbir yer yok" diyor. "Ortadoğu'yu değiştireceğim" diyor.

ABD, Irak'ı işgal etti, Ortadoğu'yu istikrarsızlaştı. Irak ve Suriye'nin kuzeyinde ABD destekli terör örgütleri bölgeyi kan ve gözyaşına boğdu. Milyondan fazla insan öldü, on milyonlarcası yerinden yurdundan oldu. Sınırımızın ötesini boşalttılar. PKK/PYD/YPG'yi desteklediler, eğittiler, silah verdiler. Siyonistlerin sözde 'vaat edilmiş toprakları' için bölgeyi hazırladı ABD.

Dünyanın en büyük ekonomileri ve silah üreticileri İngiltere, Almanya, Fransa bilâ kaydü şart katil Siyonistleri destekliyor.

ABD Başkanı Biden, "Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir Siyonist'im" diyor.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İsrail'e gidiyor, "Karşınıza sadece ABD Dışişleri Bakanı olarak değil, aynı zamanda bir Yahudi olarak çıkıyorum" diyor.

ABD ve emperyalizmin sınırsız desteğini alan katil İsrail Gazze'den sonra katliama Lübnan'da devam ediyor. Emperyalistlerin çıtı çıkmıyor. ABD'nin Siyonist İsrail'in aleyhine hiçbir karar almayacağını ve gerekirse Siyonist hedefler için dünyayı yakacağını tüm dünya biliyor.

ABD'de Siyonistlerin onaylamadığı hiç kimsenin başkan olamayacağını bilen Biden ve Trump seçimlere doğru; "en Siyonist" yarışması yapıyor!..

Sen de burada, "Ne yani, İsrail bize mi saldıracak?!" diyeceksin.

Manyak mısınız?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.