Reha Muhtar'dan Tamer Karadağlı'ya 'Kokain' Göndermesi: 'Şehveti Artırır Derler...'

GÜNDEM 23.06.2024 - 15:51, Güncelleme: 23.06.2024 - 15:51 612 kez okundu.
 

Reha Muhtar'dan Tamer Karadağlı'ya 'Kokain' Göndermesi: 'Şehveti Artırır Derler...'

Bir süredir karşışıklı iddialarla gündemde olan oyuncu Deniz Uğur ile ikiz çocuklarının babası Reha Muhtar arasındaki nafaka davasında nihayet karar çıkmış, mahkeme kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a vermişti. Mahkemenin sona ermesinin ardından eski eşlerin aralarındaki atışma bitmedi. Reha Muhtar bu kez Tamer Karadağlı'yı hedef aldı...

İki çocuk sahibi olan oyuncu Deniz Uğur ile Reha Muhtar 2010 yılında boşanmış, Uğur, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla Muhtar'a velayet davası açmıştı. Bir süredir karşışıklı iddialarla gündemde olan oyuncu Deniz Uğur ile ikiz çocuklarının babası Reha Muhtar arasındaki nafaka davasında nihayet karar çıktı. Mahkeme kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a verdi. ARALARINDA SULAR DURULMUYOR Hakim, Deniz Uğur'un çocukları Poyraz için Reha Muhtar'a aylık 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti. Mahkemenin sona ermesinin ardından eski eşlerin aralarındaki atışma bitmedi. Deniz Uğur o günlerde sosyal medya hesabından "Nafakanı aksatmadan, gururla ödeyeceğim Reha Muhtar. Çünkü ADAMLIK bunu gerektirir. Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur." paylaşımı yaptı. HAMİLEYKEN ALDATTI İDDİASI Muhtar ise bugün oyuncu Tamer Karadağlı'yı hedef alan bir paylaşımda bulundu. Reha Muhtar Nisan ayında, Ağustos ayından bu yana Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevini yürüten ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile eski eşi Deniz Uğur'un ilişki yaşadığını öne sürmüş,  kendi X hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "TAMER KARADAĞLI Deniz Uğur’la ilişkisini çocuklarıma hamile kaldığı esnada devam ettirdi. Öğrendiğimde Deniz Uğur’dan ayrıldım. 15 yıldır çocuklarıma anne ve baba oluyor iftiralara karşı tek başına mücadelee diyorum. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Taner Karadağlı budur Sn Tayyip Erdoğan" demişti.    TAMER KARADAĞLI'YA SESLENDİ Bu kez de bir tweet alıntılayan ünlü isim şu ifadeleri kullandı; "Hürriyet’e verdiğin demeçte “şehvetimin önüne geçemiyorum” diyorsun; kokainden GÖZALTINA alınma tarihin gazeteye göre 2012. Mina ile Poyraz 3 yaşındalar. Deniz Uğur’un RENKLİ AKVARYUM BALIKLARI sipariş ettiği telefon tapelerine düştü. KOKAİN KULLANANLAR kokainin ŞEHVETİ arttırdığını söylerler. İlişkinizde KOKAİN unsuru da var mıydı Tamer?"
Bir süredir karşışıklı iddialarla gündemde olan oyuncu Deniz Uğur ile ikiz çocuklarının babası Reha Muhtar arasındaki nafaka davasında nihayet karar çıkmış, mahkeme kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a vermişti. Mahkemenin sona ermesinin ardından eski eşlerin aralarındaki atışma bitmedi. Reha Muhtar bu kez Tamer Karadağlı'yı hedef aldı...

İki çocuk sahibi olan oyuncu Deniz Uğur ile Reha Muhtar 2010 yılında boşanmış, Uğur, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla Muhtar'a velayet davası açmıştı. Bir süredir karşışıklı iddialarla gündemde olan oyuncu Deniz Uğur ile ikiz çocuklarının babası Reha Muhtar arasındaki nafaka davasında nihayet karar çıktı. Mahkeme kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a verdi.

640Xauto-30

ARALARINDA SULAR DURULMUYOR

Hakim, Deniz Uğur'un çocukları Poyraz için Reha Muhtar'a aylık 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti. Mahkemenin sona ermesinin ardından eski eşlerin aralarındaki atışma bitmedi. Deniz Uğur o günlerde sosyal medya hesabından "Nafakanı aksatmadan, gururla ödeyeceğim Reha Muhtar. Çünkü ADAMLIK bunu gerektirir. Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur." paylaşımı yaptı.

Reha Muhtar Tamer Karadagli 1 T Jl Y Cover

HAMİLEYKEN ALDATTI İDDİASI

Muhtar ise bugün oyuncu Tamer Karadağlı'yı hedef alan bir paylaşımda bulundu. Reha Muhtar Nisan ayında, Ağustos ayından bu yana Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevini yürüten ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile eski eşi Deniz Uğur'un ilişki yaşadığını öne sürmüş,  kendi X hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "TAMER KARADAĞLI Deniz Uğur’la ilişkisini çocuklarıma hamile kaldığı esnada devam ettirdi. Öğrendiğimde Deniz Uğur’dan ayrıldım. 15 yıldır çocuklarıma anne ve baba oluyor iftiralara karşı tek başına mücadelee diyorum. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Taner Karadağlı budur Sn Tayyip Erdoğan" demişti. 

Screenshot-3

 

TAMER KARADAĞLI'YA SESLENDİ

Bu kez de bir tweet alıntılayan ünlü isim şu ifadeleri kullandı; "Hürriyet’e verdiğin demeçte “şehvetimin önüne geçemiyorum” diyorsun; kokainden GÖZALTINA alınma tarihin gazeteye göre 2012. Mina ile Poyraz 3 yaşındalar. Deniz Uğur’un RENKLİ AKVARYUM BALIKLARI sipariş ettiği telefon tapelerine düştü. KOKAİN KULLANANLAR kokainin ŞEHVETİ arttırdığını söylerler. İlişkinizde KOKAİN unsuru da var mıydı Tamer?"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.