Değnekçiye gözaltı

GÜNDEM 09.08.2020 - 13:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1081+ kez okundu.
 

Değnekçiye gözaltı

İstanbul Polisi "Değnekçi" olarak adlandırılan korsan otoparkçılara operasyon düzenledi. Üsküdar'a bağlı Çamlıca Tepesi'nde bulunan bir restoranın önüne aracını park eden vatandaşlardan para talep eden bir kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Polisleri Üsküdar İlçesi'nde "Değnekçi" olarak adlandırılan korsan otoparkçılara operasyon düzenledi. Sabah saat 10.54 sıralarında Çamlıca Tepesi mevkisinde bulunan bir restoran önüne arabasını park eden vatandaşlardan zorla para talep ettiği iddia edilen Onur Ç. kişinin korsan otoparkçılık yaptığı tespit edildi.   Onur Ç. yakalanarak gözaltına alındı ve hakkında "2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na Muhalefet" gerekçesiyle adli işlem yapıldı. İşlem maddesinin "Karayolu üzeri park yerindeki araçlardan park yerini tespite yetkili idarece veya bu idare tarafından işletme izni verilmediği halde park ücreti almak veya almaya teşebbüs etmek" olduğu ifade edildi. Değnekçilere yönelik tespitlerde İstanbul genelinde iki korsan otoparkçı daha gözaltına alındı.
İstanbul Polisi "Değnekçi" olarak adlandırılan korsan otoparkçılara operasyon düzenledi. Üsküdar'a bağlı Çamlıca Tepesi'nde bulunan bir restoranın önüne aracını park eden vatandaşlardan para talep eden bir kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Polisleri Üsküdar İlçesi'nde "Değnekçi" olarak adlandırılan korsan otoparkçılara operasyon düzenledi. Sabah saat 10.54 sıralarında Çamlıca Tepesi mevkisinde bulunan bir restoran önüne arabasını park eden vatandaşlardan zorla para talep ettiği iddia edilen Onur Ç. kişinin korsan otoparkçılık yaptığı tespit edildi.

 

Onur Ç. yakalanarak gözaltına alındı ve hakkında "2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na Muhalefet" gerekçesiyle adli işlem yapıldı. İşlem maddesinin "Karayolu üzeri park yerindeki araçlardan park yerini tespite yetkili idarece veya bu idare tarafından işletme izni verilmediği halde park ücreti almak veya almaya teşebbüs etmek" olduğu ifade edildi. Değnekçilere yönelik tespitlerde İstanbul genelinde iki korsan otoparkçı daha gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.