Çocuklarının Göz Önünde Öldürüldü

CİNAYET 07.05.2024 - 15:44, Güncelleme: 07.05.2024 - 15:47 530 kez okundu.
 

Çocuklarının Göz Önünde Öldürüldü

İstanbul'da müzikholde çalışan Güler Gökgöz, sevgilisi Tuncay Erol tarafından iki evladının gözleri önünde katledildi. Yürütülen soruşturmada yeni detaylar elde edildi. Tuncay Erol'un ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenirken Güler Gökgöz'ün çocuklarına bakan Umida H.'nin ifadesi şaşkına çevirdi: Tuncay ile ben de görüşüyordum!

Kan donduran cinayet geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı'nda yaşandı. Tuncay Erol İstanbul Bahçelievler'de yaşayan müzikolde tanışarak gönül ilişkisi kurduğu Güler Gökgöz'ün kapısını çaldı. Gökgöz, Erol'un ısrarlı şekilde kapıyı çalmasının ardından kapıyı açtı. Erol, eve girdikten kısa bir süre sonra iddiaya göre Güler Gökgöz ile tartışmaya başladı. ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ! Tartışmanın büyümesiyle Tuncay Erol, yanında getirdiği silahla 2 çocuğunun gözü önünde Güler Gökgöz'e ateş ederek evden kaçtı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler Güler Gökgöz'ün olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Gökgöz'ün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. KAÇMAK ÜZEREYKEN YAKALANDI Bahçelievler Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Erol'u yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, aynı gün Üsküdar Harem Otogarı'nda kaçmak üzereyken yakalayarak gözaltına aldıkları Erol'u adliyeye sevk etti. Bakırköy Adliyesi'nde savcılık sorgusunun ardından Sulh ve Ceza Hâkimliği'ne sevk edilen Tuncay Erol tutuklanarak cezaevine gönderildi. AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VE 8 YIL İSTENDİ Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca cinayete ilişkin başlatılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede şüpheli Erol'un 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah veya mermilerin satın alınması, taşınması, bulundurulması suçundan 5 yıldan 8 yıla kadar hapsi istendi.   "ALKOLÜN ETKİSİYLE ATEŞ ETTİM" Şüpheli Tuncay Erol'un ifadesinde olay sırasında alkollü olduğunu ve hedef gözetmeksizin ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Erol, ifadesinde ayrıca şunları söyledi: "Güler son iki ayda bana mesafe koydu. Evine almadı. Çocuklarına bakan Umıda H. isimli bakıcı beni arayarak Güler'in beni aldattığını söyledi. Olay gecesi çalıştığı müzikole gittim. İhanet telefonu bakıcıdan geldi: Kan donduran cinayette akılalmaz detay! Aralamızda alkol ısmarlama konusunda tartışma çıktı. Daha sonra müzikolden ayrıldım. Bakıcı Umıda H., tekrar aradı. Ücretini alamadığını söyledi ve beni Sadık isimli bir kişiyle aldattığını söyledi. Güler'i aradım. Ulaşamayınca evine gittim. Mutfakta görüştük. 'Beni neden aldattın?' dedim. Susarak bana güldü. Alkolün de etkisiyle hedef gözetmeksizin iki el ateş ettim." "O GÖRÜŞMEYİNCE BEN GÖRÜŞTÜM" Öte yandan tanık olarak beyanı alınan bakıcı Umıda H. ise şunları söyledi: "Gülerle aynı evde birlikte yaşıyorduk. Yaklaşık iki buçuk aydır çocuklarına bakıyordum. Tuncay ile arası iki aydır açıktı. Kavga ediyorlardı ve Güler bu durumdan sıkılmıştı. Ayrılmak istediğini söylüyor ve bu sebeple Tuncay ile görüşmüyordu. O görüşmediği için ben görüştüm."
İstanbul'da müzikholde çalışan Güler Gökgöz, sevgilisi Tuncay Erol tarafından iki evladının gözleri önünde katledildi. Yürütülen soruşturmada yeni detaylar elde edildi. Tuncay Erol'un ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenirken Güler Gökgöz'ün çocuklarına bakan Umida H.'nin ifadesi şaşkına çevirdi: Tuncay ile ben de görüşüyordum!

Kan donduran cinayet geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı'nda yaşandı. Tuncay Erol İstanbul Bahçelievler'de yaşayan müzikolde tanışarak gönül ilişkisi kurduğu Güler Gökgöz'ün kapısını çaldı. Gökgöz, Erol'un ısrarlı şekilde kapıyı çalmasının ardından kapıyı açtı. Erol, eve girdikten kısa bir süre sonra iddiaya göre Güler Gökgöz ile tartışmaya başladı.


ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ!

Tartışmanın büyümesiyle Tuncay Erol, yanında getirdiği silahla 2 çocuğunun gözü önünde Güler Gökgöz'e ateş ederek evden kaçtı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler Güler Gökgöz'ün olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Gökgöz'ün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.


KAÇMAK ÜZEREYKEN YAKALANDI

Bahçelievler Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Erol'u yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, aynı gün Üsküdar Harem Otogarı'nda kaçmak üzereyken yakalayarak gözaltına aldıkları Erol'u adliyeye sevk etti. Bakırköy Adliyesi'nde savcılık sorgusunun ardından Sulh ve Ceza Hâkimliği'ne sevk edilen Tuncay Erol tutuklanarak cezaevine gönderildi.


AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VE 8 YIL İSTENDİ

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca cinayete ilişkin başlatılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede şüpheli Erol'un 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah veya mermilerin satın alınması, taşınması, bulundurulması suçundan 5 yıldan 8 yıla kadar hapsi istendi.

 

"ALKOLÜN ETKİSİYLE ATEŞ ETTİM"

Şüpheli Tuncay Erol'un ifadesinde olay sırasında alkollü olduğunu ve hedef gözetmeksizin ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Erol, ifadesinde ayrıca şunları söyledi: "Güler son iki ayda bana mesafe koydu. Evine almadı. Çocuklarına bakan Umıda H. isimli bakıcı beni arayarak Güler'in beni aldattığını söyledi. Olay gecesi çalıştığı müzikole gittim.



İhanet telefonu bakıcıdan geldi: Kan donduran cinayette akılalmaz detay!
Aralamızda alkol ısmarlama konusunda tartışma çıktı. Daha sonra müzikolden ayrıldım. Bakıcı Umıda H., tekrar aradı. Ücretini alamadığını söyledi ve beni Sadık isimli bir kişiyle aldattığını söyledi. Güler'i aradım. Ulaşamayınca evine gittim. Mutfakta görüştük. 'Beni neden aldattın?' dedim. Susarak bana güldü. Alkolün de etkisiyle hedef gözetmeksizin iki el ateş ettim."


"O GÖRÜŞMEYİNCE BEN GÖRÜŞTÜM"

Öte yandan tanık olarak beyanı alınan bakıcı Umıda H. ise şunları söyledi: "Gülerle aynı evde birlikte yaşıyorduk. Yaklaşık iki buçuk aydır çocuklarına bakıyordum. Tuncay ile arası iki aydır açıktı. Kavga ediyorlardı ve Güler bu durumdan sıkılmıştı. Ayrılmak istediğini söylüyor ve bu sebeple Tuncay ile görüşmüyordu. O görüşmediği için ben görüştüm."

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.