Husumetli Olduğu Akrabasıyla Barışmaya Gitti, Öldürüldü..

AİLE CİNAYETLERİ 11.03.2024 - 14:08, Güncelleme: 11.03.2024 - 16:50 1022+ kez okundu.
 

Husumetli Olduğu Akrabasıyla Barışmaya Gitti, Öldürüldü..

Manisa'da aralarında husumet bulunan akrabası Hüseyin Dilek ile barışmaya giden Abdullah Gök, vurularak ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan Gök, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Manisa'da iddiaya göre, daha önce yaşanan bir tartışma nedeniyle aralarında husumet bulunan ve uzaktan akraba oldukları öğrenilen Hüseyin Dilek ile Abdullah Gök (38), dün gece barışmak için Yunusemre ilçesine bağlı kırsal Yağcılar Mahallesi'nde bir araya geldi. Hüseyin Dilek, yanında getirdiği tabanca ile Abdullah Gök'e 4 el ateş etti. Kurşunlar vücuduna isabet eden Gök, kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.   Olay yerine gelen ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Gök, yoğun bakıma alındı. Abdullah Gök, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gök'ün cenazesi, otopsi yapılmak üzere önce Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Hüseyin Dilek, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Manisa'da aralarında husumet bulunan akrabası Hüseyin Dilek ile barışmaya giden Abdullah Gök, vurularak ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan Gök, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Manisa'da iddiaya göre, daha önce yaşanan bir tartışma nedeniyle aralarında husumet bulunan ve uzaktan akraba oldukları öğrenilen Hüseyin Dilek ile Abdullah Gök (38), dün gece barışmak için Yunusemre ilçesine bağlı kırsal Yağcılar Mahallesi'nde bir araya geldi. Hüseyin Dilek, yanında getirdiği tabanca ile Abdullah Gök'e 4 el ateş etti. Kurşunlar vücuduna isabet eden Gök, kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerine gelen ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Gök, yoğun bakıma alındı. Abdullah Gök, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gök'ün cenazesi, otopsi yapılmak üzere önce Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Hüseyin Dilek, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.