Eşini Bavula Koyup Nehre Attı!

GÜNDEM 09.07.2024 - 15:28, Güncelleme: 09.07.2024 - 15:28
 

Eşini Bavula Koyup Nehre Attı!

Yasak aşkı duyunca gözü döndü, görüntülü aramayla her şeyi izletti,

Eşinin başka bir ilişkisi olduğunu duyan adamın gözü döndü. Genç kadını, çocuklarının ve sevgilisi izlediği sırada katleden koca cesetten kurtulmak için ise kan donduran bir plan yaptı. Eşini bavula koyup nehre attı Yasak aşkı duyunca gözü döndü, görüntülü aramayla her şeyi izletti, Eşini, iki çocuğunun ve sevgilisinin bakışları önünde boğan koca, cesedin bulunduğu bavulu evinden dışarı çıkarırken güvenlik kameralarına yakalandı. GÜVENLİK KAMERALARINDAN KAÇAMADI Aminam Rahman, Suma Begüm'ü bir çantaya koyup, Lea Nehri'ne attıktan sonra cinayetten suçlu bulundu. 46 yaşındaki Rahman Londra'nın doğusundaki apartman dairesinde bir bavulu ve bir çocuğu taşırken asansörden indiği sırada güvenlik kamerasına takıldı. Görüntülere göre, Rahman daha sonra siyah bavulu lobiden sürükleyip binadan çıkıyor. 24 yaşındaki kadının çürümüş cesedi 10 gün sonra bir temizlik görevlisi tarafından nehir kıyısında bulundu. Rahman, İngiliz jürisi tarafından geçtiğimiz yıl eşini öldürmekten suçlu bulundu. Mahkemeye göre, Begüm'e yönelik saldırıya, iki ve dört aylık çocukları ile TikTok'ta tanıştıktan sonra ilişki yaşamaya başladığı sevgilisi Şahin Miah tanıklık etti.   HER ŞEYE ŞAHİT OLDU Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan ve saldırıya görüntülü arama sırasında şahit olan Miah, Begüm'ün katledildiği anları kaydetti ve daha sonra görüntüleri polise teslim etti. Miah, Rahman'ın arka planda yatakta yatan Begüm'ü öldürmekle tehdit ettiği video görüşmesini anlatırken mahkemede gözyaşlarına hakim olamadı.
Yasak aşkı duyunca gözü döndü, görüntülü aramayla her şeyi izletti,

Eşinin başka bir ilişkisi olduğunu duyan adamın gözü döndü. Genç kadını, çocuklarının ve sevgilisi izlediği sırada katleden koca cesetten kurtulmak için ise kan donduran bir plan yaptı.
Eşini bavula koyup nehre attı Yasak aşkı duyunca gözü döndü, görüntülü aramayla her şeyi izletti,
Eşini, iki çocuğunun ve sevgilisinin bakışları önünde boğan koca, cesedin bulunduğu bavulu evinden dışarı çıkarırken güvenlik kameralarına yakalandı.


GÜVENLİK KAMERALARINDAN KAÇAMADI
Aminam Rahman, Suma Begüm'ü bir çantaya koyup, Lea Nehri'ne attıktan sonra cinayetten suçlu bulundu. 46 yaşındaki Rahman Londra'nın doğusundaki apartman dairesinde bir bavulu ve bir çocuğu taşırken asansörden indiği sırada güvenlik kamerasına takıldı. Görüntülere göre, Rahman daha sonra siyah bavulu lobiden sürükleyip binadan çıkıyor.

24 yaşındaki kadının çürümüş cesedi 10 gün sonra bir temizlik görevlisi tarafından nehir kıyısında bulundu. Rahman, İngiliz jürisi tarafından geçtiğimiz yıl eşini öldürmekten suçlu bulundu. Mahkemeye göre, Begüm'e yönelik saldırıya, iki ve dört aylık çocukları ile TikTok'ta tanıştıktan sonra ilişki yaşamaya başladığı sevgilisi Şahin Miah tanıklık etti.

 

HER ŞEYE ŞAHİT OLDU
Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan ve saldırıya görüntülü arama sırasında şahit olan Miah, Begüm'ün katledildiği anları kaydetti ve daha sonra görüntüleri polise teslim etti. Miah, Rahman'ın arka planda yatakta yatan Begüm'ü öldürmekle tehdit ettiği video görüşmesini anlatırken mahkemede gözyaşlarına hakim olamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.