“DEPREM HÜKÜMETE BÜYÜK BİR TOKAT ATAR” DEYİP, ASRIN FELAKETİNDEN MEDED UMDULAR

16.03.2023 - 14:09, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1553+ kez okundu.
 

“DEPREM HÜKÜMETE BÜYÜK BİR TOKAT ATAR” DEYİP, ASRIN FELAKETİNDEN MEDED UMDULAR

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk bugünkü köşe yazısında "Bakmayın siz “Bu işi yüzde 60-65 ile bitiririz” demelerine. Sağdan sayıyorlar olmuyor. Soldan sayıyorlar yine olmuyor. Alt alta topluyorlar ha keza." diyerek bir anket çalışmasının sonucunu verdi.

Hasan Öztürk'ün yazısının ilgili bölümü şöyle; 2020 yılının ilk aylarında kovid tüm dünyayı ve Türkiye’yi kasıp kavururken, “Pandemi 3 ay sürsün, buna hiçbir iktidar dayanamaz” diye başlayan cümlelerle, “ittifak ortağı” olarak “kovid mikrobu”nu gözlerine kestirmişlerdi. Ellerinde patladı. SONRA ÜMİTLERİNİ ENFLASYONA BAĞLADILAR 2022’de döviz/enflasyon sarmalıyla başlayan ekonomideki dalgalanma, “umut”ları oldu. “Bu ağır ekonomik zorluklar altından hiç bir hükümet kalkamaz. Enflasyon hükümeti götürür” demeye başladılar. Umutları pandemiden sonra, enflasyon oldu!   “DEPREM HÜKÜMETE BÜYÜK BİR TOKAT ATAR” DEYİP, ASRIN FELAKETİNDEN MEDED UMDULAR 6 Şubat 2023 gecesi yaşadığımız asrın felaketiyle 11 ilimiz yıkıldı. 50 bine yakın insanımız hayatını kaybetti. Daha, enkazın altındaki insanlarımızı çıkartmadan, “seçim” tartışması başlatanlar, “Bu deprem nedeniyle hükümet, milletten büyük bir tokat yer” dediler. Depremzedeleri istismar etmek için her gün dezenformasyon yaptılar. Ama nafile. Ellerinde patladı.   NE YAPARLARSA YAPSINLAR UMUT HALA ERDOĞAN! GENAR Başkanı İhsan Aktaş geçtiğimiz günlerde deprem sonrası yaptıkları araştırmanın sonuçlarını paylaştı. Çok dikkat çekici! Sorulardan biri ve cevabı şöyle: (Depremden sonra) Yeniden yapılanma sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan mı yoksa Kemal Kılıçdaroğlu mu daha başarılı olurdu? Erdoğan yüzde 65,1, Kılıçdaroğlu yüzde 34,9. Yine sorulardan biri şöyle: Sizce muhalefet iktidarda olsaydı bölge bir doğal afet ile baş edebilir miydi? Hayır diyenlerin oranı yüzde 67,6. En azından bu çalışmanın bize gösterdiği bir gerçek var. O da, “Bu deprem nedeniyle millet hükümete ağır bir tokat atar” diyenler yanıldı. Çünkü, başta depremzedeler olmak üzere millet, hükümeti “başarılı”, muhalefeti “başarısız” buluyor! Bölgeye gidip, dönenlerin genel kanaati de bu yönde.
Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk bugünkü köşe yazısında "Bakmayın siz “Bu işi yüzde 60-65 ile bitiririz” demelerine. Sağdan sayıyorlar olmuyor. Soldan sayıyorlar yine olmuyor. Alt alta topluyorlar ha keza." diyerek bir anket çalışmasının sonucunu verdi.

Hasan Öztürk'ün yazısının ilgili bölümü şöyle;

2020 yılının ilk aylarında kovid tüm dünyayı ve Türkiye’yi kasıp kavururken, “Pandemi 3 ay sürsün, buna hiçbir iktidar dayanamaz” diye başlayan cümlelerle, “ittifak ortağı” olarak “kovid mikrobu”nu gözlerine kestirmişlerdi.

Ellerinde patladı.

SONRA ÜMİTLERİNİ ENFLASYONA BAĞLADILAR
2022’de döviz/enflasyon sarmalıyla başlayan ekonomideki dalgalanma, “umut”ları oldu. “Bu ağır ekonomik zorluklar altından hiç bir hükümet kalkamaz. Enflasyon hükümeti götürür” demeye başladılar. Umutları pandemiden sonra, enflasyon oldu!

 

“DEPREM HÜKÜMETE BÜYÜK BİR TOKAT ATAR” DEYİP, ASRIN FELAKETİNDEN MEDED UMDULAR
6 Şubat 2023 gecesi yaşadığımız asrın felaketiyle 11 ilimiz yıkıldı. 50 bine yakın insanımız hayatını kaybetti. Daha, enkazın altındaki insanlarımızı çıkartmadan, “seçim” tartışması başlatanlar, “Bu deprem nedeniyle hükümet, milletten büyük bir tokat yer” dediler. Depremzedeleri istismar etmek için her gün dezenformasyon yaptılar. Ama nafile.

Ellerinde patladı.

 

NE YAPARLARSA YAPSINLAR UMUT HALA ERDOĞAN!
GENAR Başkanı İhsan Aktaş geçtiğimiz günlerde deprem sonrası yaptıkları araştırmanın sonuçlarını paylaştı.

Çok dikkat çekici! Sorulardan biri ve cevabı şöyle:

(Depremden sonra) Yeniden yapılanma sürecinde Cumhurbaşkanı Erdoğan mı yoksa Kemal Kılıçdaroğlu mu daha başarılı olurdu? Erdoğan yüzde 65,1, Kılıçdaroğlu yüzde 34,9.

Yine sorulardan biri şöyle: Sizce muhalefet iktidarda olsaydı bölge bir doğal afet ile baş edebilir miydi?

Hayır diyenlerin oranı yüzde 67,6.

En azından bu çalışmanın bize gösterdiği bir gerçek var. O da, “Bu deprem nedeniyle millet hükümete ağır bir tokat atar” diyenler yanıldı.

Çünkü, başta depremzedeler olmak üzere millet, hükümeti “başarılı”, muhalefeti “başarısız” buluyor!

Bölgeye gidip, dönenlerin genel kanaati de bu yönde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.