AMERİKAN ADALET SİSTEMİ 34 YIL SONRA UYANDI

16.03.2023 - 13:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1436+ kez okundu.
 

AMERİKAN ADALET SİSTEMİ 34 YIL SONRA UYANDI

ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Soygun suçundan 34 yıldır hapiste bulunan adamın masum olduğu ortaya çıktı.

ABD'de 34 yıl önce silahlı soygun olayından suçlu bulunan Sidney Holmes'in masum olduğu ortaya çıktı. Yıllar boyunca masum olduğunu söyleyen 57 yaşındaki adamın dosyası yeniden incelendi ve gerçek ortaya çıktı. Ailesine en son 34 yıl önce sarıldığını belirten Holmes, "Umudumu asla kaybetmedim ve özgürce dolaşabileceğim günün geleceğini biliyordum" dedi. Holmes, bir mağazaya yapılan soygunda yer alan çetede olduğu 6 Ekim 1988'de tutuklanmıştı. Holmes, 34 sene önce 400 yıl hapse mahkum edilmişti.
ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Soygun suçundan 34 yıldır hapiste bulunan adamın masum olduğu ortaya çıktı.

ABD'de 34 yıl önce silahlı soygun olayından suçlu bulunan Sidney Holmes'in masum olduğu ortaya çıktı. Yıllar boyunca masum olduğunu söyleyen 57 yaşındaki adamın dosyası yeniden incelendi ve gerçek ortaya çıktı.

Ailesine en son 34 yıl önce sarıldığını belirten Holmes, "Umudumu asla kaybetmedim ve özgürce dolaşabileceğim günün geleceğini biliyordum" dedi.

Holmes, bir mağazaya yapılan soygunda yer alan çetede olduğu 6 Ekim 1988'de tutuklanmıştı.

Holmes, 34 sene önce 400 yıl hapse mahkum edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.