CHP ESKİ BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN ÖZDEMİR HIRSIZLIKTAN TUTUKLANDI

08.04.2022 - 16:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1762+ kez okundu.
 

CHP ESKİ BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN ÖZDEMİR HIRSIZLIKTAN TUTUKLANDI

Afyonkarahiasar'ın Sandıklı ilçesinde CHP'li eski belediye başkanı Nurettin Özdemir, çaldığı römorku satmak isterken jandarma ekiplerince yakalandı. Tutuklanan Özdemir cezaevine gönderildi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesinde S.K'ye ait römork ve römorkun içerisinde bulunan 2 adet su tankının çalınması üzerine jandarmaya giderek şikâyetçi oldu. Araştırma yapan jandarma ekipleri, CHP'li eski belediye başkanı Nurettin Özdemir'in römork satacağını belirlendi.   FOTOĞRAFLARI TEYİT ETTİ Özdemir'in römorku satmak istediği M.A.A. ile alıcı kimliğinde irtibata geçen jandarma ekipleri şahıstan römorkun fotoğraflarını istedi. Bunun üzerine M.A.A. jandarmaya fotoğrafları gönderdi. Şahsın gönderdiği fotoğrafları, çalınan römorkun fotoğrafları ile karşılaştıran ekipler römorkun asıl sahibi olan S.K'ye de fotoğrafları teyit ettirince fotoğrafın çalınan römork olduğunu tespit etti.   Bunun üzerine operasyon başlatan ekipler çaldığı römorku satmak isteyen eski başkan Özdemir ile birlikte Ç.Ç. isimli şahsı gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen eski belediye başkanı Nurettin Özdemir ve Ç.Ç. hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Afyonkarahiasar'ın Sandıklı ilçesinde CHP'li eski belediye başkanı Nurettin Özdemir, çaldığı römorku satmak isterken jandarma ekiplerince yakalandı. Tutuklanan Özdemir cezaevine gönderildi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesinde S.K'ye ait römork ve römorkun içerisinde bulunan 2 adet su tankının çalınması üzerine jandarmaya giderek şikâyetçi oldu. Araştırma yapan jandarma ekipleri, CHP'li eski belediye başkanı Nurettin Özdemir'in römork satacağını belirlendi.

 

FOTOĞRAFLARI TEYİT ETTİ
Özdemir'in römorku satmak istediği M.A.A. ile alıcı kimliğinde irtibata geçen jandarma ekipleri şahıstan römorkun fotoğraflarını istedi. Bunun üzerine M.A.A. jandarmaya fotoğrafları gönderdi. Şahsın gönderdiği fotoğrafları, çalınan römorkun fotoğrafları ile karşılaştıran ekipler römorkun asıl sahibi olan S.K'ye de fotoğrafları teyit ettirince fotoğrafın çalınan römork olduğunu tespit etti.

 

Bunun üzerine operasyon başlatan ekipler çaldığı römorku satmak isteyen eski başkan Özdemir ile birlikte Ç.Ç. isimli şahsı gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen eski belediye başkanı Nurettin Özdemir ve Ç.Ç. hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.