Bu Ülkede SAVCILIK Makamı Varmı?

28.03.2024 - 21:16, Güncelleme: 28.03.2024 - 21:16 604 kez okundu.
 

Bu Ülkede SAVCILIK Makamı Varmı?

Mansur Yavaş'ın PKK'nın isyan marşını seçim şarkısına çevirdiği ortaya çıkarken orijinal kayıtta terör örgütünün 'Kürdistan bizi bekler ilerlemek amacımız" sözleri dikkat çekti.

Yerel seçim sandığı seçmenin önüne geliyor. 3 gün kala yeni bir skandal patlak verdi. Skandalın merkezinde ise ülkücülüğü ile oy devşirmeye çalışan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş var... PKK marşını seçim şarkısı yaptı Yavaş'ın seçim çalışmaları boyunca kullandığı şarkılardan birinin PKK terör örgütünün propaganda marşlarından devşirme olduğu ortaya çıktı. Seçim otobüsü ile Ankara'yı turlayan Yavaş'ın, PKK'nın isyan marşından uyarlanmış şarkısı bangır bangır sokakları inletti. Şarkı eşliğinde Ankaralıları selamladı PKK'lıların dağa çıkma çağrısı olarak da bilinen ve "Kürdistan bizi bekler ilerlemek amacımız" sözlerinin dikkat çektiği müziğin üzerine Yavaş'a övgü sözcükleri yerleştirildiği tespit edildi. Yavaş'ın bu şarkı eşliğinde Ankaralılara el salladığı görüntüler, sosyal medyada gündem oldu.
Mansur Yavaş'ın PKK'nın isyan marşını seçim şarkısına çevirdiği ortaya çıkarken orijinal kayıtta terör örgütünün 'Kürdistan bizi bekler ilerlemek amacımız" sözleri dikkat çekti.

Yerel seçim sandığı seçmenin önüne geliyor.

3 gün kala yeni bir skandal patlak verdi.

Skandalın merkezinde ise ülkücülüğü ile oy devşirmeye çalışan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş var...


PKK marşını seçim şarkısı yaptı

Yavaş'ın seçim çalışmaları boyunca kullandığı şarkılardan birinin PKK terör örgütünün propaganda marşlarından devşirme olduğu ortaya çıktı.

Seçim otobüsü ile Ankara'yı turlayan Yavaş'ın, PKK'nın isyan marşından uyarlanmış şarkısı bangır bangır sokakları inletti.

Şarkı eşliğinde Ankaralıları selamladı

PKK'lıların dağa çıkma çağrısı olarak da bilinen ve "Kürdistan bizi bekler ilerlemek amacımız" sözlerinin dikkat çektiği müziğin üzerine Yavaş'a övgü sözcükleri yerleştirildiği tespit edildi.

Yavaş'ın bu şarkı eşliğinde Ankaralılara el salladığı görüntüler, sosyal medyada gündem oldu.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.