İngiliz Yalakası Özgür!

GÜNDEM (Akit) - yeniakit | 07.04.2025 - 00:03, Güncelleme: 07.04.2025 - 00:03
 

İngiliz Yalakası Özgür!

Özgür Özel’in ‘Türkiye’yi cunta yönetiyor’ sözleri siyaset gündemini oldukça hareketlendirirken Kabine üyeleri ve AK Parti milletvekilleri Özel’in ‘zırva’larına sert tepki gösterdi. Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu da Özgür Özel’i İngiliz yalakası olmakla suçladı ve "Sizin tarihiniz, kanlı darbelerle örülmüş bir Batı uşaklığıdır” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İngiliz Özgür, iyi dinle. Mandacılığı, büyükelçilik koridorlarında yapılan gizli anlaşmalarla kabul eden sizsiniz. Daha iki yıl önce devletin kayıtlarına girmiş o belgelerin mürekkebi kurumamışken, Koca Reis, bu millet adına bütün dünyaya meydan okuyordu." "Sizin tarihiniz, kirli planlar, karanlık iş birlikleri ve kanlı darbelerle örülmüş bir Batı uşaklığıdır. CHP'nin geleneğinde milletin iradesine karşı her dönemin vesayetiyle iş tutmak vardır. Şimdi sen kalkmış, bu millete demokrasi dersi vermeye kalkıyorsun. Biz, en zor zamanımızda milletimizin dışında kimsenin önünde eğilmedik. Bugün, hırsızlık yapanların karşısında dünya karşımıza dikilse bile Allah'tan başkasına eyvallahımız yok. Ve sen, İngiliz Özgür, İngiltere'ye sergilediğin o yalakalık, o küçük düşürücü yalvarış, CHP tarihine kazınmış kara bir lekedir" ifadelerini kullandı.
Özgür Özel’in ‘Türkiye’yi cunta yönetiyor’ sözleri siyaset gündemini oldukça hareketlendirirken Kabine üyeleri ve AK Parti milletvekilleri Özel’in ‘zırva’larına sert tepki gösterdi. Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu da Özgür Özel’i İngiliz yalakası olmakla suçladı ve "Sizin tarihiniz, kanlı darbelerle örülmüş bir Batı uşaklığıdır” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İngiliz Özgür, iyi dinle. Mandacılığı, büyükelçilik koridorlarında yapılan gizli anlaşmalarla kabul eden sizsiniz. Daha iki yıl önce devletin kayıtlarına girmiş o belgelerin mürekkebi kurumamışken, Koca Reis, bu millet adına bütün dünyaya meydan okuyordu."

"Sizin tarihiniz, kirli planlar, karanlık iş birlikleri ve kanlı darbelerle örülmüş bir Batı uşaklığıdır. CHP'nin geleneğinde milletin iradesine karşı her dönemin vesayetiyle iş tutmak vardır. Şimdi sen kalkmış, bu millete demokrasi dersi vermeye kalkıyorsun. Biz, en zor zamanımızda milletimizin dışında kimsenin önünde eğilmedik. Bugün, hırsızlık yapanların karşısında dünya karşımıza dikilse bile Allah'tan başkasına eyvallahımız yok. Ve sen, İngiliz Özgür, İngiltere'ye sergilediğin o yalakalık, o küçük düşürücü yalvarış, CHP tarihine kazınmış kara bir lekedir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.