Turgay Güler
Köşe Yazarı
Turgay Güler
 

İsrail Türkiye'ye saldırabilir mi?

Türkiye bu işlere karışmasın! Bize ne Araplardan! İsrail Türkiye'ye mi saldıracak, İsrail Türkiye'ye saldırmaz, bizim İsrail'le sorunuz yok... İsrail'in 'vaat edilmiş topraklar' diye bir derdi yok! Erdoğan İsrail'e düşmanmış gibi görünüyor ama dostlar! Vah ki vah! Tüm bu zırva argümanlarla İsrail propagandası yapılıyor bu ülkede. ABD ve İsrail'in fonladığı fondaş yazar çizer, siyasetçi, akademisyen tayfası eli kanlı Netanyahu'nun dili olmuş konuşuyor. Düşmana ne hacet, füzeye ne hacet? Bu zehirli dil yeter de artar bile. Erdoğan'ın 'Vaat edilmiş topraklar hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin Filistin ve Lübnan'dan sonra gözünü dikeceği yer bizim vatan topraklarımız olacaktır' sözlerinin hemen ardından hiç vakit kaybetmeden o dillerini çıkarıp yalın hakikati perdelemeye kalkıştılar. Yakın tarihte 'PKK'ya teşekkür etmeliyiz' diyen sunucu bozuntusu 'Tel Aviv maalesef saldırı altında' diye zırlıyor. Maalesef! Şüphesiz yaklaşımında zerre çelişki yok. İsrail Türkiye'ye saldırsın diye PKK'ye her türden destek veriyor. PKK'ya teşekkür eden, hamisine yönelik bir saldırıya da üzülür. Bir diğeri 'Erdoğan iç politikada kaybettiği zemini yine düşman yaratarak düzeltmeye çalışıyor' diye giriyor topa. Yani İsrail düşmanımız değil! Ne güzel! Kılıçdaroğlu 'Darbe olmaz, olursa tankın önüne ilk ben çıkarım' demişti. Darbe oldu ilk o kaçtı! 'S-400'leri niçin aldık kim bize saldıracak' da demişti! Vah ki vah! Gelelim o soruya. 'İsrail bize saldırabilir mi'? Ordusuyla bir saldırıya cesaret edemez. İsterse ABD de destek versin. Ama maşalarıyla saldırıyor zaten. PKK, Türkiye'ye karşı saldırılarını İsrail adına yapıyor. Suriye ve Irak İsrail için paramparça edildi. 15 Temmuz'un arkasında, 28 Şubat'ın arkasında, Türkiye'deki faili meçhullerin arkasında İsrail var. Yani MOSSAD var! Gezi'nin de! İsrail kahpece saldırır, saldırıyor. Dahası Türkiye içinden de destek görüyor hatta himaye ediliyor. Kumaşı Anadolu tezgahında dokunmamış olanlar, parayla makamla devşirilmiş olanlar İsrail adına bir vekâlet savaşı yürütüyorlar zaten. Demem o ki Türkiye'nin savunması Gazze'den, Kudüs'ten, Beyrut'tan başlar.
Ekleme Tarihi: 03 Ekim 2024 - Perşembe
Turgay Güler

İsrail Türkiye'ye saldırabilir mi?

Türkiye bu işlere karışmasın!

Bize ne Araplardan!

İsrail Türkiye'ye mi saldıracak, İsrail Türkiye'ye saldırmaz, bizim İsrail'le sorunuz yok...

İsrail'in 'vaat edilmiş topraklar' diye bir derdi yok!

Erdoğan İsrail'e düşmanmış gibi görünüyor ama dostlar!

Vah ki vah!

Tüm bu zırva argümanlarla İsrail propagandası yapılıyor bu ülkede. ABD ve İsrail'in fonladığı fondaş yazar çizer, siyasetçi, akademisyen tayfası eli kanlı Netanyahu'nun dili olmuş konuşuyor.

Düşmana ne hacet, füzeye ne hacet? Bu zehirli dil yeter de artar bile.

Erdoğan'ın 'Vaat edilmiş topraklar hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin Filistin ve Lübnan'dan sonra gözünü dikeceği yer bizim vatan topraklarımız olacaktır' sözlerinin hemen ardından hiç vakit kaybetmeden o dillerini çıkarıp yalın hakikati perdelemeye kalkıştılar.

Yakın tarihte 'PKK'ya teşekkür etmeliyiz' diyen sunucu bozuntusu 'Tel Aviv maalesef saldırı altında' diye zırlıyor. Maalesef! Şüphesiz yaklaşımında zerre çelişki yok. İsrail Türkiye'ye saldırsın diye PKK'ye her türden destek veriyor. PKK'ya teşekkür eden, hamisine yönelik bir saldırıya da üzülür.

Bir diğeri 'Erdoğan iç politikada kaybettiği zemini yine düşman yaratarak düzeltmeye çalışıyor' diye giriyor topa. Yani İsrail düşmanımız değil! Ne güzel!

Kılıçdaroğlu 'Darbe olmaz, olursa tankın önüne ilk ben çıkarım' demişti. Darbe oldu ilk o kaçtı! 'S-400'leri niçin aldık kim bize saldıracak' da demişti!

Vah ki vah!

Gelelim o soruya. 'İsrail bize saldırabilir mi'?

Ordusuyla bir saldırıya cesaret edemez. İsterse ABD de destek versin. Ama maşalarıyla saldırıyor zaten. PKK, Türkiye'ye karşı saldırılarını İsrail adına yapıyor. Suriye ve Irak İsrail için paramparça edildi. 15 Temmuz'un arkasında, 28 Şubat'ın arkasında, Türkiye'deki faili meçhullerin arkasında İsrail var. Yani MOSSAD var! Gezi'nin de!

İsrail kahpece saldırır, saldırıyor. Dahası Türkiye içinden de destek görüyor hatta himaye ediliyor. Kumaşı Anadolu tezgahında dokunmamış olanlar, parayla makamla devşirilmiş olanlar İsrail adına bir vekâlet savaşı yürütüyorlar zaten.

Demem o ki Türkiye'nin savunması Gazze'den, Kudüs'ten, Beyrut'tan başlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.