Turgay Güler
Köşe Yazarı
Turgay Güler
 

Mustafa Sandal

Genelde haftaya spor yaparak girermiş. Ama bu haftaya kredi kartı limitini 99 bin TL'ye düşürerek başlamış. Niye peki? Savunma sanayiine 750 liralık bir katkı sunmamak için! Bravo Mustafa Sandal! Takipçilerine de yol göstermiş oluyor bu vesileyle. 'Aman ha' diyor! Düşürün limitlerinizi! Tek kör kuruş vermeyin! Tekalifi Milliye'den haberi var mıdır acep? Çanakkale'yi, Millî Mücadele'yi, Kurtuluş Savaşı'nı biliyor mudur mesela? Bu milletin iç çamaşırlarını, çoraplarını dahi cepheye gönderdiğinden haberdar mıdır? Antep'teki, Urfa'daki mücadeleye ilişkin ne biliyordur? Askerin canını ortaya koyacak, sen 750 lira vermeyeceksin bunun için de sabah uyanır uyanmaz, daha elini yüzünü yıkamadan, gözünün çapağıyla kredi kartı limitini 99 bin liraya düşüreceksin! Tebrikler Mustafa Sandal! 15 Temmuz gecesi Türkiye işgale kalkışılırken bu zihniyet bankamatiklere koşmuştu. İstanbul işgal edildiğinde birileri işgalci İngiliz askerinin beygirinin yularını tutabilmek için çırpınıyordu. Etrafımız ateş çemberi. Savunma sanayiinde çok ama çok önemli üretimler gerçekleştirdik. Seri üretime geçmemiz gerekiyor. Stoklarımızı artırmamız lazım. Yolu da bu. Ama bunu engellemek için birileri argüman üretiyor. Kirletmeye çalışıyor. Zaten bu konuda çok mahirler. Neymiş? Erdoğan damadının cebini doldurmak için bu kararı almış! Yuh size! Geçmiş olsun Mustafa Sandal! Tarihe geçtin! Bu millet ve evlatları ve torunları seni hiçbir zaman unutmayacak. Unutulmayacaksın! Hep hatırlanacaksın! Bravo Mustafa Sandal! Bu milletin alkışlarıyla bir yerlere geleceksin ama bu milletin istikbali için film-fırıldak peşinde olacaksın. Bravo sana! Az daha unutuyordum. Mustafa! Sen haftaya spor yaparak başla diye Mehmetçik Gabar'da, Tendürek'te, Cudi'de, Balkayalar'da canını ortaya koyup teröristle mücadele ediyor. Neyse ya! Sen zaten verme Mustafa!
Ekleme Tarihi: 16 Ekim 2024 - Çarşamba
Turgay Güler

Mustafa Sandal

Genelde haftaya spor yaparak girermiş. Ama bu haftaya kredi kartı limitini 99 bin TL'ye düşürerek başlamış.

Niye peki?

Savunma sanayiine 750 liralık bir katkı sunmamak için!

Bravo Mustafa Sandal!

Takipçilerine de yol göstermiş oluyor bu vesileyle. 'Aman ha' diyor!

Düşürün limitlerinizi! Tek kör kuruş vermeyin!

Tekalifi Milliye'den haberi var mıdır acep? Çanakkale'yi, Millî Mücadele'yi, Kurtuluş Savaşı'nı biliyor mudur mesela? Bu milletin iç çamaşırlarını, çoraplarını dahi cepheye gönderdiğinden haberdar mıdır?

Antep'teki, Urfa'daki mücadeleye ilişkin ne biliyordur?

Askerin canını ortaya koyacak, sen 750 lira vermeyeceksin bunun için de sabah uyanır uyanmaz, daha elini yüzünü yıkamadan, gözünün çapağıyla kredi kartı limitini 99 bin liraya düşüreceksin!

Tebrikler Mustafa Sandal!

15 Temmuz gecesi Türkiye işgale kalkışılırken bu zihniyet bankamatiklere koşmuştu.

İstanbul işgal edildiğinde birileri işgalci İngiliz askerinin beygirinin yularını tutabilmek için çırpınıyordu.

Etrafımız ateş çemberi. Savunma sanayiinde çok ama çok önemli üretimler gerçekleştirdik. Seri üretime geçmemiz gerekiyor. Stoklarımızı artırmamız lazım. Yolu da bu.

Ama bunu engellemek için birileri argüman üretiyor. Kirletmeye çalışıyor. Zaten bu konuda çok mahirler. Neymiş? Erdoğan damadının cebini doldurmak için bu kararı almış!

Yuh size!

Geçmiş olsun Mustafa Sandal! Tarihe geçtin! Bu millet ve evlatları ve torunları seni hiçbir zaman unutmayacak. Unutulmayacaksın! Hep hatırlanacaksın!

Bravo Mustafa Sandal!

Bu milletin alkışlarıyla bir yerlere geleceksin ama bu milletin istikbali için film-fırıldak peşinde olacaksın.

Bravo sana!

Az daha unutuyordum.

Mustafa! Sen haftaya spor yaparak başla diye Mehmetçik Gabar'da, Tendürek'te, Cudi'de, Balkayalar'da canını ortaya koyup teröristle mücadele ediyor.

Neyse ya! Sen zaten verme Mustafa!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.