Kurtuluş Tayiz
Köşe Yazarı
Kurtuluş Tayiz
 

Kemalistler Siyonizm'in misyonerleri mi?

"Arz-ı Mev'ud ideali aşamalı bir görünüş arz etmektedir. Siyonist hedefler ve Yahudi mukaddes kitabında üç aşamadan söz edilebilir: Kudüs ve etrafı birinci planı; Nil'den Fırat'a –Ortadoğu ikinci planı; tüm dünya üçüncü planı oluşturmaktadır." Vaat edilmiş topraklar, İsrail milliyetçiliğinin temelini oluşturur. İsrail bayrağındaki iki mavi şerit Fırat ve Nil nehirlerini temsil eder. "Büyük İsrail"in fikir babası Theodor Herzl "Kuzey sınırlarımız Kapadokya'daki dağlara kadar dayanır. Güneyde de Süveyş Kanalı'na" der. Eski ve Yeni Ahit'te "Kıyamet savaşı"nın başlayacağı yer Anadolu'dur. Armegedon Anadolu'nun parçalanması anlamına geliyor. İsrail devletinin kurulması birinci aşamadır, Nil'den Fırat'ta Ortadoğu ise ikinci aşama. İsrail'in yürüttüğü bütün savaş etkinliği Ortadoğu'yu dönüştürmekle ilgilidir. Bu gerçeği yıllardır "terör" tehditleriyle; dün FKÖ, bugün HAMAS, Hizbullah ve İran ile perdelemeye çalışmaktadırlar. Türkiye, CHP yönetimi altında ve sonraki dönemlerde de Siyonist hedeflerin farkında olmadan, Siyonizm'e güç vererek alan açmıştır. Kemalizm ise zamanla neredeyse tamamen Siyonizm'in misyonerlik ideolojisi haline gelmiştir. İsrail'in soykırım uygulamalarına rağmen bugün bile en büyük desteği yine Kemalistlerden almaktadır. Sözde Atatürkçü ve CHP'li görünen aydınların ısrarla İsrail'i arkalamaya çalışmaları gerçekten ibretliktir. Özellikle de 7 Ekim'den sonraki süreçte Kemalistler, Kemalist maskeli etki ajanları Siyonizm'in misyonerleri gibi hareket etmişlerdir. Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze Türkiye'deki İslami kesimin bastırılması, sindirilmesi, dönüştürülmesi tamamen Siyonizm'in bu coğrafyadaki hedefleriyle bağlantılıdır. Erdoğan döneminde ilk kez hem devlette hem de ülkede Siyonizm'e karşı bir farkındalık ortaya çıkmıştır. İsrail'in Türkiye üzerindeki etki ve müdahaleleri Erdoğan döneminde deşifre edilmiştir. İsrail'in bir aparatı olan FETÖ'nün devletten temizlenmesi, yine İsrail güdümlü terör örgütü PKK'nın tasfiye edilmesi Erdoğan döneminde mümkün olmuştur. İsrail'in Gazze'de yürüttüğü soykırım savaşını Lübnan ve İran'a taşıma isteği Siyonistlerin Ortadoğu'yu dönüştürme ve bölgede yeni bir düzen oluşturma planlarının parçasıdır. Siyonistlerin Ortadoğu planının ana hedefi de Anadolu'nun parçalanmasıdır. Bu planlarının önünde en büyük engel de Erdoğan başkanlığındaki Türkiye'dir. Muhalefetin Siyonizm'in etkisi ve yönlendirmesi altında bulunması ise maalesef Türkiye için ciddi bir problemdir ve tehlike arz etmektedir.
Ekleme Tarihi: 05 Ekim 2024 - Cumartesi
Kurtuluş Tayiz

Kemalistler Siyonizm'in misyonerleri mi?

"Arz-ı Mev'ud ideali aşamalı bir görünüş arz etmektedir. Siyonist hedefler ve Yahudi mukaddes kitabında üç aşamadan söz edilebilir: Kudüs ve etrafı birinci planı; Nil'den Fırat'a –Ortadoğu ikinci planı; tüm dünya üçüncü planı oluşturmaktadır."

Vaat edilmiş topraklar, İsrail milliyetçiliğinin temelini oluşturur. İsrail bayrağındaki iki mavi şerit Fırat ve Nil nehirlerini temsil eder.

"Büyük İsrail"in fikir babası Theodor Herzl "Kuzey sınırlarımız Kapadokya'daki dağlara kadar dayanır. Güneyde de Süveyş Kanalı'na" der. Eski ve Yeni Ahit'te "Kıyamet savaşı"nın başlayacağı yer Anadolu'dur. Armegedon Anadolu'nun parçalanması anlamına geliyor.

İsrail devletinin kurulması birinci aşamadır, Nil'den Fırat'ta Ortadoğu ise ikinci aşama. İsrail'in yürüttüğü bütün savaş etkinliği Ortadoğu'yu dönüştürmekle ilgilidir. Bu gerçeği yıllardır "terör" tehditleriyle; dün FKÖ, bugün HAMAS, Hizbullah ve İran ile perdelemeye çalışmaktadırlar.

Türkiye, CHP yönetimi altında ve sonraki dönemlerde de Siyonist hedeflerin farkında olmadan, Siyonizm'e güç vererek alan açmıştır. Kemalizm ise zamanla neredeyse tamamen Siyonizm'in misyonerlik ideolojisi haline gelmiştir. İsrail'in soykırım uygulamalarına rağmen bugün bile en büyük desteği yine Kemalistlerden almaktadır. Sözde Atatürkçü ve CHP'li görünen aydınların ısrarla İsrail'i arkalamaya çalışmaları gerçekten ibretliktir. Özellikle de 7 Ekim'den sonraki süreçte Kemalistler, Kemalist maskeli etki ajanları Siyonizm'in misyonerleri gibi hareket etmişlerdir.

Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze Türkiye'deki İslami kesimin bastırılması, sindirilmesi, dönüştürülmesi tamamen Siyonizm'in bu coğrafyadaki hedefleriyle bağlantılıdır.

Erdoğan döneminde ilk kez hem devlette hem de ülkede Siyonizm'e karşı bir farkındalık ortaya çıkmıştır. İsrail'in Türkiye üzerindeki etki ve müdahaleleri Erdoğan döneminde deşifre edilmiştir. İsrail'in bir aparatı olan FETÖ'nün devletten temizlenmesi, yine İsrail güdümlü terör örgütü PKK'nın tasfiye edilmesi Erdoğan döneminde mümkün olmuştur.

İsrail'in Gazze'de yürüttüğü soykırım savaşını Lübnan ve İran'a taşıma isteği Siyonistlerin Ortadoğu'yu dönüştürme ve bölgede yeni bir düzen oluşturma planlarının parçasıdır. Siyonistlerin Ortadoğu planının ana hedefi de Anadolu'nun parçalanmasıdır. Bu planlarının önünde en büyük engel de Erdoğan başkanlığındaki Türkiye'dir. Muhalefetin Siyonizm'in etkisi ve yönlendirmesi altında bulunması ise maalesef Türkiye için ciddi bir problemdir ve tehlike arz etmektedir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.