Hikmet Genç
Köşe Yazarı
Hikmet Genç
 

‘Filistin bizim davamız değil' diyen..!

"Soykırımcı Siyonist İsrail savaşı bölgeye yayıyor. Çatışma alanını daha da genişletiyor" derken kastımız buydu... Katil sürüsü Lübnan'a saldırmaya başladı. İlk bombalamalarda 300'ün üzerinde insan hayatını kaybetti. Yine siviller vardı. Yine kadınlar ve çocuklar... Gazze'de yaptığı gibi yine dünyanın gözü önünde katliama Lübnan'da devam ediyor soykırımcı İsrail. Yine canlı canlı izlemeye devam ediyor çağdaş Batı medeniyeti!.. ABD ise yine maddi manevi desteğini sürdürüyor. Yine silah yardımı kapsamında milyarlarca dolar yeni yardım paketlerini ardı ardına temin ediyor katil sürüsüne. Gazze'deki soykırımı canlı izleyen Avrupa yönetimlerinin yine çıtı çıkmıyor. Ve yine ABD'nin küresel hegemonyasına meşruiyet payandası olmaya razı olan Avrupa nedense 'medeniyetin beşiği' olmaya devam ediyor. Yine dünya kamuoyu İsrail-İran misillemelerini tartışıyor. Yine Hizbullah'ın İsrail'e ne kadar zarar verebileceği hesapları yapılıyor. İsrail yine Hizbullah'ın ileri gelenlerini kendi karargahlarında öldürmeye devam ediyor. Hamas'ın lideri Heniyye'yi Tahran'da şehit ediyor. İran yine yeniden savaş baltalarını çıkartıyor, 'geliyoruz' diye bağırıyor. Böylece yine ABD'nin eli rahatlıyor. 'Ülkemiz saldırı altında' diye bağıran katil sürüsü Siyonistler de yine rahat bir nefes alıyor. Ve yine diyoruz ki, Siyonist soykırımcı İsrail'in nihai hedefi, Türkiye'nin güney bölgesinin de içinde olduğu, kendilerine göre kutsal sayılan vaat edilmiş toprakları ele geçirmektir. Yine hatırlatmak isteriz ki, gizli "Sykes-Picot" anlaşmasıyla Osmanlı'nın Ortadoğu'daki topraklarını aralarında paylaşan İngiliz ve Fransızlardır. Osmanlı'yı parçalayan bu projenin nihai hedefi Siyonist İsrail'in kurulması ve sözde 'vaat edilmiş topraklardır. Eğer Müslümanlar bir araya gelip Siyonist katil sürüsüne dur demezlerse, ateş eninde sonunda bölgedeki herkesi yakacaktır. Ve yine 'Filistin bizim davamız değil' diyenler... Ya zır cahildir, Ya Batı budalası ahmaktır, Ya zındıkdıktır, Ya da tasması emperyalist Siyonistlerin elinde olan hain!.. Evet, herkes farkında ama yine hatırlatalım dedik!
Ekleme Tarihi: 30 Eylül 2024 - Pazartesi
Hikmet Genç

‘Filistin bizim davamız değil' diyen..!

"Soykırımcı Siyonist İsrail savaşı bölgeye yayıyor. Çatışma alanını daha da genişletiyor" derken kastımız buydu...

Katil sürüsü Lübnan'a saldırmaya başladı. İlk bombalamalarda 300'ün üzerinde insan hayatını kaybetti. Yine siviller vardı. Yine kadınlar ve çocuklar...

Gazze'de yaptığı gibi yine dünyanın gözü önünde katliama Lübnan'da devam ediyor soykırımcı İsrail.

Yine canlı canlı izlemeye devam ediyor çağdaş Batı medeniyeti!..

ABD ise yine maddi manevi desteğini sürdürüyor. Yine silah yardımı kapsamında milyarlarca dolar yeni yardım paketlerini ardı ardına temin ediyor katil sürüsüne.

Gazze'deki soykırımı canlı izleyen Avrupa yönetimlerinin yine çıtı çıkmıyor.

Ve yine ABD'nin küresel hegemonyasına meşruiyet payandası olmaya razı olan Avrupa nedense 'medeniyetin beşiği' olmaya devam ediyor.

Yine dünya kamuoyu İsrail-İran misillemelerini tartışıyor.

Yine Hizbullah'ın İsrail'e ne kadar zarar verebileceği hesapları yapılıyor.

İsrail yine Hizbullah'ın ileri gelenlerini kendi karargahlarında öldürmeye devam ediyor.

Hamas'ın lideri Heniyye'yi Tahran'da şehit ediyor.

İran yine yeniden savaş baltalarını çıkartıyor, 'geliyoruz' diye bağırıyor.

Böylece yine ABD'nin eli rahatlıyor.

'Ülkemiz saldırı altında' diye bağıran katil sürüsü Siyonistler de yine rahat bir nefes alıyor.

Ve yine diyoruz ki, Siyonist soykırımcı İsrail'in nihai hedefi, Türkiye'nin güney bölgesinin de içinde olduğu, kendilerine göre kutsal sayılan vaat edilmiş toprakları ele geçirmektir.

Yine hatırlatmak isteriz ki, gizli "Sykes-Picot" anlaşmasıyla Osmanlı'nın Ortadoğu'daki topraklarını aralarında paylaşan İngiliz ve Fransızlardır.

Osmanlı'yı parçalayan bu projenin nihai hedefi Siyonist İsrail'in kurulması ve sözde 'vaat edilmiş topraklardır.

Eğer Müslümanlar bir araya gelip Siyonist katil sürüsüne dur demezlerse, ateş eninde sonunda bölgedeki herkesi yakacaktır.

Ve yine 'Filistin bizim davamız değil' diyenler...

Ya zır cahildir,

Ya Batı budalası ahmaktır,

Ya zındıkdıktır,

Ya da tasması emperyalist Siyonistlerin elinde olan hain!..

Evet, herkes farkında ama yine hatırlatalım dedik!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.