UYUŞTURUCU ETKİSİNDE OLAN KADIN ORTALIĞI DAĞITTI

25.10.2023 - 11:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1003+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU ETKİSİNDE OLAN KADIN ORTALIĞI DAĞITTI

Akşam saatlerinde devamlı müşterisi olduğu seyyar satıcıdan alışveriş yaptıktan sonra ödeme yapamayacağını belirten genç kadın, adama saldırmaya başladı. Tezgahı da dağıtan kadın kendisine kıyafetinden dolayı laf atıldığını iddia etti.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde garip bir olay yaşandı. Bir kadın, akşam saatlerinde devamlı alışveriş yaptığı seyyar satıcı Yusuf Şahin'in tezgahına geldi. Burada alışveriş yaptıktan sonra yanında para olmadığını söyleyerek para almak üzere evine gitti. Önce satıcıya sonra tezgahına saldırdı Geri dönen kadın bir anda yerden aldığı sert bir cisimle Şahin'in kafasına vurdu. Ardından da Şahin'e tekme tokat saldırdı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga ayrıldı. Ardından kavga ayrılırken kadın bu kez de tezgaha yöneldi ve ürünleri dağıttı. Şikayetçi oldular Kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastaneye giden Şahin tedavisinin ardından polis merkezine giderek kadından şikayetçi oldu. Gözaltına alınan kadının da Şahin'den şikayetçi olduğu öğrenildi. Olayın ardından bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde kadının, "Senin namusuna konuşsalardı, sende aynısını yapardın." dediği duyuluyor. "Arabamdaki bütün meyveleri dağıttı" Yusuf Şahin, ise olayın ardından şu ifadeleri kullandı: Bayan benden alışveriş yaptı. Alışveriş yaptığında 'param yok' dedi. Bende, 'sonra verirsin' dedim. Daha öncesinden tanıyordum bu kadını. Borcunu vermemezlik yapmazdı. Ben hiç para istemedim, dün akşam geldi yine kredi kartını uzattı bende pos cihazımın olmadığını söyledim. Kredi kartını uzatıp ' git bankadan çek' dedi. Bugün tekrardan uğradı, para evde alayım geleyim dedi. Benim senden para istediğim yok getirirsin sonra dedim. Evden döndüğünde elinde sert bir cisimle gelerek arkam dönükken kafama vurdu. Vurduktan sonra ben kendimi korumak istedim ama darbeyi yedikten sonra kendimi savunamadım. Bana vurmaya devam etti. Araya girmek isteyen kişilere de müdahale etti. Çok çirkin sözler söyledi. Arabamdaki bütün meyveleri dağıttı. Sonra polis gelip onu gözaltına aldı. Kesinlikle şikayetçiyim. Alkolün etkisindeydi. Yaşadığı sitede de devamlı böyle olaylar sergiliyormuş. Normal bir alkol olduğuna inanmıyorum. 'Kıyafetlerimden dolayı laf attı' iddiası Gözaltına alınan kadının, 400 lira borcu olduğu ve ödemeye gittiği sırada Şahin'in kıyafetlerinden dolayı kendisine laf attığını ve bunun üzerine saldırdığını söylediği öğrenildi.
Akşam saatlerinde devamlı müşterisi olduğu seyyar satıcıdan alışveriş yaptıktan sonra ödeme yapamayacağını belirten genç kadın, adama saldırmaya başladı. Tezgahı da dağıtan kadın kendisine kıyafetinden dolayı laf atıldığını iddia etti.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde garip bir olay yaşandı.

Bir kadın, akşam saatlerinde devamlı alışveriş yaptığı seyyar satıcı Yusuf Şahin'in tezgahına geldi.


Burada alışveriş yaptıktan sonra yanında para olmadığını söyleyerek para almak üzere evine gitti.

Önce satıcıya sonra tezgahına saldırdı

Geri dönen kadın bir anda yerden aldığı sert bir cisimle Şahin'in kafasına vurdu. Ardından da Şahin'e tekme tokat saldırdı.

Çevredekilerin araya girmesiyle kavga ayrıldı. Ardından kavga ayrılırken kadın bu kez de tezgaha yöneldi ve ürünleri dağıttı.


Şikayetçi oldular

Kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hastaneye giden Şahin tedavisinin ardından polis merkezine giderek kadından şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan kadının da Şahin'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde kadının, "Senin namusuna konuşsalardı, sende aynısını yapardın." dediği duyuluyor.


"Arabamdaki bütün meyveleri dağıttı"

Yusuf Şahin, ise olayın ardından şu ifadeleri kullandı:

Bayan benden alışveriş yaptı. Alışveriş yaptığında 'param yok' dedi. Bende, 'sonra verirsin' dedim. Daha öncesinden tanıyordum bu kadını. Borcunu vermemezlik yapmazdı. Ben hiç para istemedim, dün akşam geldi yine kredi kartını uzattı bende pos cihazımın olmadığını söyledim. Kredi kartını uzatıp ' git bankadan çek' dedi. Bugün tekrardan uğradı, para evde alayım geleyim dedi. Benim senden para istediğim yok getirirsin sonra dedim. Evden döndüğünde elinde sert bir cisimle gelerek arkam dönükken kafama vurdu. Vurduktan sonra ben kendimi korumak istedim ama darbeyi yedikten sonra kendimi savunamadım. Bana vurmaya devam etti. Araya girmek isteyen kişilere de müdahale etti. Çok çirkin sözler söyledi. Arabamdaki bütün meyveleri dağıttı. Sonra polis gelip onu gözaltına aldı. Kesinlikle şikayetçiyim. Alkolün etkisindeydi. Yaşadığı sitede de devamlı böyle olaylar sergiliyormuş. Normal bir alkol olduğuna inanmıyorum.

'Kıyafetlerimden dolayı laf attı' iddiası

Gözaltına alınan kadının, 400 lira borcu olduğu ve ödemeye gittiği sırada Şahin'in kıyafetlerinden dolayı kendisine laf attığını ve bunun üzerine saldırdığını söylediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.