Üvey Babasını Öldürdü

CİNAYET 02.07.2024 - 19:57, Güncelleme: 02.07.2024 - 19:57 299 kez okundu.
 

Üvey Babasını Öldürdü

Kütahya'da annesini silahla vuran üvey babasını öldüren zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün gece Meydan Mahallesi Meltem Sokak'ta 53 yaşındaki Ünal Koçer ile 48 yaşındaki eşi Sevgi Koçer evde henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Ünal Koçer, eşi Sevgi Koçer’e pompalı tüfekle ateş etti. Annesini silahla vuran üvey babasını öldürdü Sevgi Koçer vücuduna isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde yere yığılırken, bu sırada evde bulunan ve ilk eşinden olan 19 yaşındaki oğlu Mert F.Ş. ise üvey babası Ünal Koçer’e tabancayla ateş etti. Olay sonrası Sevgi Koçer ile eşi Ünal Koçer’in hayatını kaybettiği belirlendi. Tutuklandı Annesi Sevgi Koçer'i pompalı tüfekle vurarak öldüren üvey babası Ünal Koçer'i tabanca ile öldüren 19 yaşındaki zanlı Mert F. Ş., polisteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı Mert F.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
Kütahya'da annesini silahla vuran üvey babasını öldüren zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün gece Meydan Mahallesi Meltem Sokak'ta 53 yaşındaki Ünal Koçer ile 48 yaşındaki eşi Sevgi Koçer evde henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Ünal Koçer, eşi Sevgi Koçer’e pompalı tüfekle ateş etti.

Annesini silahla vuran üvey babasını öldürdü

Sevgi Koçer vücuduna isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde yere yığılırken, bu sırada evde bulunan ve ilk eşinden olan 19 yaşındaki oğlu Mert F.Ş. ise üvey babası Ünal Koçer’e tabancayla ateş etti.

Olay sonrası Sevgi Koçer ile eşi Ünal Koçer’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Tutuklandı

Annesi Sevgi Koçer'i pompalı tüfekle vurarak öldüren üvey babası Ünal Koçer'i tabanca ile öldüren 19 yaşındaki zanlı Mert F. Ş., polisteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

Zanlı Mert F.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.