Uçak Moturuna Giren Kişi Parçalanarak Öldü

KAZA 30.05.2024 - 11:00, Güncelleme: 30.05.2024 - 11:00
 

Uçak Moturuna Giren Kişi Parçalanarak Öldü

Schiphol'de dönen türbin kanatlarına düşen kişi hayatını kaybetti. Yolcular uçaktan indirilirken, olay yerinden görüntüler paylaşıldı.

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da kalkışa hazırlanan yolcu uçağının motoru, feci bir ölüme neden oldu. Talihsiz bir kişi, Schiphol Havalimanı'ndan kalkmak üzere olan yolcu uçağının motoruna kapıldı. Ölüm, Hollanda Kraliyet Hava Yolları (KLM) uçağının Danimarka'nın Billund şehrine doğru yola çıkmaya hazırlandığı sırada meydana geldi. Dönen türbin kanatlarına düştü Uçağın dönen türbin kanatlarına düşen kişi, hayatını kaybetti. Ölüm sonrası acil durum ekipleri, uçağın etrafını sardı. KLM, "Schiphol'de bir kişinin çalışan uçak motoruna çarptığı ölümcül olay meydana geldi. Ne yazık ki hayatını kaybetti." açıklamasını yaptı. Yolcular indirildi Havalimanındaki güvenlikten sorumlu olan Hollanda sınır polisi, yolcuların uçaktan indirildiğini ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. The Guardian'ın aktardığına göre söz konusu uçak, Londra gibi kısa mesafelere uçan KLM'nin Cityhopper servisinin kullandığı Embraer jeti.
Schiphol'de dönen türbin kanatlarına düşen kişi hayatını kaybetti. Yolcular uçaktan indirilirken, olay yerinden görüntüler paylaşıldı.

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da kalkışa hazırlanan yolcu uçağının motoru, feci bir ölüme neden oldu.

Talihsiz bir kişi, Schiphol Havalimanı'ndan kalkmak üzere olan yolcu uçağının motoruna kapıldı.

Ölüm, Hollanda Kraliyet Hava Yolları (KLM) uçağının Danimarka'nın Billund şehrine doğru yola çıkmaya hazırlandığı sırada meydana geldi.

Dönen türbin kanatlarına düştü

Uçağın dönen türbin kanatlarına düşen kişi, hayatını kaybetti. Ölüm sonrası acil durum ekipleri, uçağın etrafını sardı.

KLM, "Schiphol'de bir kişinin çalışan uçak motoruna çarptığı ölümcül olay meydana geldi. Ne yazık ki hayatını kaybetti." açıklamasını yaptı.


Yolcular indirildi

Havalimanındaki güvenlikten sorumlu olan Hollanda sınır polisi, yolcuların uçaktan indirildiğini ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

The Guardian'ın aktardığına göre söz konusu uçak, Londra gibi kısa mesafelere uçan KLM'nin Cityhopper servisinin kullandığı Embraer jeti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.