Türkiye ve Venezuela arasındaki bağların daha da ileri seviyeye taşındı

GÜNDEM 20.08.2020 - 11:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1879+ kez okundu.
 

Türkiye ve Venezuela arasındaki bağların daha da ileri seviyeye taşındı

Venezuela Lideri Nicolas Maduro, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından bir açıklama yaptı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşme yapan Venezuela Lideri Nicolas Maduro, Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, dünyayı etkisi alan koronavirüs pandemisi döneminde Türkiye ve Venezuela arasındaki bağların daha da ileri seviyeye taşındığını söyledi Sosyal medya hesabından açıklama yapan Maduro, Türkiye ile dostluk içerisinde ilişkilerinin sürdüğünü söyledi. Türkiye koronavirüsün patlak verdiği pandeminin ilk dönemlerinde dünyadaki birçok ülkeye ve ABD’nin sürekli darbe planladığı kardeş ülke Venezuela’ya tıbbi ekipman yardımında bulunmuştu. Yardımların önümüzdeki günlerde de devam edeceği açıklandı. 18 Ağustos’ta yapılan ikili görüşmelerde Türkiye ve Venezuela birçok alanda anlaşma yaptı.
Venezuela Lideri Nicolas Maduro, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından bir açıklama yaptı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşme yapan Venezuela Lideri Nicolas Maduro, Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, dünyayı etkisi alan koronavirüs pandemisi döneminde Türkiye ve Venezuela arasındaki bağların daha da ileri seviyeye taşındığını söyledi

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Maduro, Türkiye ile dostluk içerisinde ilişkilerinin sürdüğünü söyledi.

Türkiye koronavirüsün patlak verdiği pandeminin ilk dönemlerinde dünyadaki birçok ülkeye ve ABD’nin sürekli darbe planladığı kardeş ülke Venezuela’ya tıbbi ekipman yardımında bulunmuştu. Yardımların önümüzdeki günlerde de devam edeceği açıklandı.

18 Ağustos’ta yapılan ikili görüşmelerde Türkiye ve Venezuela birçok alanda anlaşma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.