Trump Fakir Amerikalı Oylarına Rüşvetle Göz Dikti

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.10.2024 - 21:44, Güncelleme: 20.10.2024 - 21:47
 

Trump Fakir Amerikalı Oylarına Rüşvetle Göz Dikti

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a desteğiyle bilinen Elon Musk, eylem komitesinin kampanyanın basında yer bulması adına, 5 Kasım'a kadar her gün belirlenecek bir kişiye 1 milyon dolar vereceğini açıkladı.

Bu süreçte dikkat çeken yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan son olayda ise, Amerikalı milyarder Elon Musk'ın, Donald Trump'ın seçmenine yönelik vaadi dikkat çekti. 1 MİLYON DOLAR VERECEK ABD’li milyarder Elon Musk, kritik eyaletlerde eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump’ı destekleyen siyasi eylem komitesinin kampanyasına katılanlardan her gün bir kişiye 1 milyon dolar vereceğini duyurdu. Musk, Pensilvanya’nın Harrisburg kentindeki mitingde, Trump'ın seçim kampanyasını destekleyen ‘America PAC’ adlı siyasi eylem komitesinin imza kampanyası ile ilgili konuştu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. KAMPANYAYI İMZALAYAN SEÇMENLERE SESLENDİ Seçimlerin kaderini belirleyecek eyaletlerde oy kullanan ve bu kampanyayı imzalayan seçmenlere seslenen Elon Musk, 5 Kasım'a kadar her gün belirlenecek bir kişiye 1 milyon dolar vereceğini duyurdu. Harrisburg'da ilk 1 milyon doları kazanan kişiye ödül çekini veren Musk, bu şekilde eylem komitesinin kampanyasının basında ses bulmasını umduğunu aktardı.
Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a desteğiyle bilinen Elon Musk, eylem komitesinin kampanyanın basında yer bulması adına, 5 Kasım'a kadar her gün belirlenecek bir kişiye 1 milyon dolar vereceğini açıkladı.

Bu süreçte dikkat çeken yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor.

Yaşanan son olayda ise, Amerikalı milyarder Elon Musk'ın, Donald Trump'ın seçmenine yönelik vaadi dikkat çekti.


1 MİLYON DOLAR VERECEK

ABD’li milyarder Elon Musk, kritik eyaletlerde eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump’ı destekleyen siyasi eylem komitesinin kampanyasına katılanlardan her gün bir kişiye 1 milyon dolar vereceğini duyurdu.

Musk, Pensilvanya’nın Harrisburg kentindeki mitingde, Trump'ın seçim kampanyasını destekleyen ‘America PAC’ adlı siyasi eylem komitesinin imza kampanyası ile ilgili konuştu ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.


KAMPANYAYI İMZALAYAN SEÇMENLERE SESLENDİ

Seçimlerin kaderini belirleyecek eyaletlerde oy kullanan ve bu kampanyayı imzalayan seçmenlere seslenen Elon Musk, 5 Kasım'a kadar her gün belirlenecek bir kişiye 1 milyon dolar vereceğini duyurdu.

Harrisburg'da ilk 1 milyon doları kazanan kişiye ödül çekini veren Musk, bu şekilde eylem komitesinin kampanyasının basında ses bulmasını umduğunu aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.