Trump: Biden, Canlı Yayında Karşıma Çıkamaz..

GÜNDEM 21.02.2024 - 13:50, Güncelleme: 21.02.2024 - 13:50 1146+ kez okundu.
 

Trump: Biden, Canlı Yayında Karşıma Çıkamaz..

Biden'a meydan okuyan Trump, ABD Başkanı ile tartışmaya hazır olduğunu söyledi. Trump, düello konusunda Biden'ın ne düşündüğüyle ilgili düşüncesini paylaştı.

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, Demokrat rakibi Joe Biden hakkında bir iddia ortaya attı. Trump, ABD Başkanı Biden'ın, canlı yayında kendisiyle seçim tartışması yapmayacağını düşünüyor. Fox News yayınına katılan Trump'a, Biden'ı televizyonda düelloya davet edip etmeyeceği soruldu.   Biden'a meydan okudu Trump, "Hemen burada, senin programında yapacağım, ona şimdi meydan okuyorum." yanıtını verdi. Herkesle münazara yapmaya hazır olduğunu söyleyen Trump, Biden'ın seçim tartışmasına katılacağını düşünmediğini belirtti. "Zamanımı boşa harcamamayı tercih ettim" Cumhuriyetçi aday adayları arasındaki 5 ön tartışmaya katılmayan Trump, zeki davranarak zamanını boşa harcamamayı tercih ettiğini ifade etti.   Nikki Haley'in açıklamasına yanıt Trump, başkanlık yarışındaki tek ciddi rakibi Cumhuriyetçi Partinin aday adaylarından Nikki Haley'in yarışı bırakacağı iddialarına verdiği "Hiçbir yere gitmiyorum." cevabını, "Bence nasıl bırakacağını bilmiyor. Çıkamıyor." ifadeleriyle yorumladı. Trump, Haley'in yardımcısı olması seçeneğinin söz konusu olmadığını da dile getirdi. Biden, Trump'ın münazaraya davetini, "Ben olsam ben de benimle tartışmak isterdim." şeklinde yanıtlamış, Trump'ın başka yapacak bir işi olmadığını savunmuştu.
Biden'a meydan okuyan Trump, ABD Başkanı ile tartışmaya hazır olduğunu söyledi. Trump, düello konusunda Biden'ın ne düşündüğüyle ilgili düşüncesini paylaştı.

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, Demokrat rakibi Joe Biden hakkında bir iddia ortaya attı.

Trump, ABD Başkanı Biden'ın, canlı yayında kendisiyle seçim tartışması yapmayacağını düşünüyor.

Fox News yayınına katılan Trump'a, Biden'ı televizyonda düelloya davet edip etmeyeceği soruldu.

 

Biden'a meydan okudu

Trump, "Hemen burada, senin programında yapacağım, ona şimdi meydan okuyorum." yanıtını verdi.

Herkesle münazara yapmaya hazır olduğunu söyleyen Trump, Biden'ın seçim tartışmasına katılacağını düşünmediğini belirtti.

"Zamanımı boşa harcamamayı tercih ettim"

Cumhuriyetçi aday adayları arasındaki 5 ön tartışmaya katılmayan Trump, zeki davranarak zamanını boşa harcamamayı tercih ettiğini ifade etti.

 

Nikki Haley'in açıklamasına yanıt

Trump, başkanlık yarışındaki tek ciddi rakibi Cumhuriyetçi Partinin aday adaylarından Nikki Haley'in yarışı bırakacağı iddialarına verdiği "Hiçbir yere gitmiyorum." cevabını, "Bence nasıl bırakacağını bilmiyor. Çıkamıyor." ifadeleriyle yorumladı.

Trump, Haley'in yardımcısı olması seçeneğinin söz konusu olmadığını da dile getirdi.

Biden, Trump'ın münazaraya davetini, "Ben olsam ben de benimle tartışmak isterdim." şeklinde yanıtlamış, Trump'ın başka yapacak bir işi olmadığını savunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.