Terk Edilmiş Fabrikada Kadın Cesedi Bulundu

26.11.2023 - 22:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1647+ kez okundu.
 

Terk Edilmiş Fabrikada Kadın Cesedi Bulundu

Bilecik'te 2005 yılından bu yana kullanılmayan bir tekstil fabrikasında kadın cesedi bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, cesedin kimliği tespit ederken kadının şüpheli ölümüne ilişkin çalışma başlattı.

Bilecik'te yıllardır kullanılmayan bir tekstil fabrikasında dün gece saatlerinde bir kadın cesedi bulundu. Şüpheli olayla ilgili jandarma ve polis ekipleri çalışma başlattı.   KADIN CESEDİ BULUNDU Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2005 yılında üretimini durduran bir tekstil fabrikasında kadın cesedi ihbarı alan ekipler harekete geçti. Olay yerine ulaşan polis, jandarma ve 112 ekipleri, 67 yaşında ve isminin Ö.T. olduğu tespit edilen bir kadın cesediyle karşılaştı.   EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI Olay yeri inceleme ekipleri alanda geniş çaplı bir çalışma yaparken, savcılık incelemesinin ardından kadının cansız bedeni Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili hem polis hem de jandarma ekipleri kapsamlı bir çalışma başlattı.
Bilecik'te 2005 yılından bu yana kullanılmayan bir tekstil fabrikasında kadın cesedi bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, cesedin kimliği tespit ederken kadının şüpheli ölümüne ilişkin çalışma başlattı.

Bilecik'te yıllardır kullanılmayan bir tekstil fabrikasında dün gece saatlerinde bir kadın cesedi bulundu. Şüpheli olayla ilgili jandarma ve polis ekipleri çalışma başlattı.

 

KADIN CESEDİ BULUNDU
Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2005 yılında üretimini durduran bir tekstil fabrikasında kadın cesedi ihbarı alan ekipler harekete geçti. Olay yerine ulaşan polis, jandarma ve 112 ekipleri, 67 yaşında ve isminin Ö.T. olduğu tespit edilen bir kadın cesediyle karşılaştı.

 

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI
Olay yeri inceleme ekipleri alanda geniş çaplı bir çalışma yaparken, savcılık incelemesinin ardından kadının cansız bedeni Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili hem polis hem de jandarma ekipleri kapsamlı bir çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.