SURİYEDE BİR ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

07.05.2023 - 23:17, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2195+ kez okundu.
 

SURİYEDE BİR ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde 1 asker silah kazası sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kahraman Türk askeri şehit oldu. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu.

Türkiye terörle mücadelesine devam ediyor.... Kahraman Mehmetçik yurdun her noktasında terörü bitirmeye kararlı. Bu kapsamda başlatılan operasyonlar hız kesmeden sürüyor. Yapılan operasyonlar her geçen gün artarken Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nden acı bir haber geldi. 1 asker şehit oldu Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim silah kazası sonucu yaralandı. Yaralı Mehmetçik kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere karşılık kurtarılamayarak şehit oldu. Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. "Silah kazası sonucu şehit oldu" Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde 7 Mayıs 2023 tarihinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim silah kazası sonucu yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. İstanbul’a şehit ateşi düştü Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim’in acı haberi Esenyurt’taki baba ocağına ulaştı. Sokak Türk bayrakları ile donatılırken, aile defin işlemleri için memleketleri Aksay’a gitmek üzere yola çıktı. Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim şehit oldu. Şehidin acı haberi, akşam saatlerinde Esenyurt’taki baba ocağına ulaştı. Sokak Türk Bayrakları ile donatıldı. Acı haberi öğrenen şehidin yakınları baba evine taziyeye geldi. Taziyeleri babası Diami Sevim ve amcası Yasin Sevim kabul etti. Şehidin memleketi Aksaray'da defnedileceği öğrenildi. Aile defin işlemleri için memleketleri Aksay’a gitmek üzere yola çıktı.
Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde 1 asker silah kazası sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kahraman Türk askeri şehit oldu. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu.

Türkiye terörle mücadelesine devam ediyor....

Kahraman Mehmetçik yurdun her noktasında terörü bitirmeye kararlı.

Bu kapsamda başlatılan operasyonlar hız kesmeden sürüyor.

Yapılan operasyonlar her geçen gün artarken Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nden acı bir haber geldi.

1 asker şehit oldu

Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim silah kazası sonucu yaralandı.

Yaralı Mehmetçik kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere karşılık kurtarılamayarak şehit oldu.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

"Silah kazası sonucu şehit oldu"

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde 7 Mayıs 2023 tarihinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim silah kazası sonucu yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

İstanbul’a şehit ateşi düştü

Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim’in acı haberi Esenyurt’taki baba ocağına ulaştı. Sokak Türk bayrakları ile donatılırken, aile defin işlemleri için memleketleri Aksay’a gitmek üzere yola çıktı.

Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim şehit oldu. Şehidin acı haberi, akşam saatlerinde Esenyurt’taki baba ocağına ulaştı. Sokak Türk Bayrakları ile donatıldı.

Acı haberi öğrenen şehidin yakınları baba evine taziyeye geldi.

Taziyeleri babası Diami Sevim ve amcası Yasin Sevim kabul etti. Şehidin memleketi Aksaray'da defnedileceği öğrenildi. Aile defin işlemleri için memleketleri Aksay’a gitmek üzere yola çıktı.

Suriye'den acı haber! Bir asker şehit oldu

Suriye'den acı haber! Bir asker şehit oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.