SEVGİLİSİNİN DÜĞÜNÜNE HEDİYE OLARAK BOMBA GÖNDERDİ

GÜNDEM 05.04.2023 - 12:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2258+ kez okundu.
 

SEVGİLİSİNİN DÜĞÜNÜNE HEDİYE OLARAK BOMBA GÖNDERDİ

Prize takıldıktan sonra infilak eden hediye sonucu iki can kaybı yaşandı. Olayın ardında gelinin eski sevgilisinin olduğu konuşuluyor.

  Chhattisgarh eyaletinin Kabirdham ilçesinde yaşanan olayda, yeni evli çiftin evine gönderilen sinema sistemi infilak etti. Sinema sistemi patlayınca damat ve kardeşi öldü BBC'nin haberine göre, patlamada damat ve erkek kardeşi ölürken, 18 aylık bir bebek de dahil 4 kişi yaralandı. Hediyenin, prize takılır takılmaz infilak eden patlayıcılarla donatıldığını söyleyen polis, şiddetli patlamanın yaşandığı odanın duvarlarının ve evin çatısının çöktüğünü belirtti. Gelinin eski sevgilisi gönderdi iddiası Polis, bomba yerleştirilmiş düğün hediyesinin, gelinin eski sevgilisi tarafından gönderildiğini düşünüyor. İkinci eş olarak istiyordu 33 yaşındaki Sarju Markam isimli eski sevgilinin geçmişte 29 yaşındaki gelinle ilişkisi olduğu, kendisinin ikinci eşi olması için ısrar ettiği iddia ediliyor. Gözaltına alındı Kadının ailesinin, bu evliliğe onay vermediği ifade edildi. Şüpheli eski sevgili Markam, soruşturma kapsamında Madya Pradeş eyaletinde gözaltına alındı.
Prize takıldıktan sonra infilak eden hediye sonucu iki can kaybı yaşandı. Olayın ardında gelinin eski sevgilisinin olduğu konuşuluyor.

 

Chhattisgarh eyaletinin Kabirdham ilçesinde yaşanan olayda, yeni evli çiftin evine gönderilen sinema sistemi infilak etti.

Sinema sistemi patlayınca damat ve kardeşi öldü
BBC'nin haberine göre, patlamada damat ve erkek kardeşi ölürken, 18 aylık bir bebek de dahil 4 kişi yaralandı.

Hediyenin, prize takılır takılmaz infilak eden patlayıcılarla donatıldığını söyleyen polis, şiddetli patlamanın yaşandığı odanın duvarlarının ve evin çatısının çöktüğünü belirtti.

Gelinin eski sevgilisi gönderdi iddiası
Polis, bomba yerleştirilmiş düğün hediyesinin, gelinin eski sevgilisi tarafından gönderildiğini düşünüyor.

İkinci eş olarak istiyordu
33 yaşındaki Sarju Markam isimli eski sevgilinin geçmişte 29 yaşındaki gelinle ilişkisi olduğu, kendisinin ikinci eşi olması için ısrar ettiği iddia ediliyor.


Gözaltına alındı
Kadının ailesinin, bu evliliğe onay vermediği ifade edildi. Şüpheli eski sevgili Markam, soruşturma kapsamında Madya Pradeş eyaletinde gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.