Seçime 12 gün kala AK Parti'ye geçtiler

SİYASET 19.03.2024 - 13:53, Güncelleme: 19.03.2024 - 13:57 1000+ kez okundu.
 

Seçime 12 gün kala AK Parti'ye geçtiler

Yeniden Refah Partisi'nde bir büyükşehirde gösterilen aday nedeniyle kriz büyüyor. Partiden istifa haberleri yükselmeye başladı.

Şanlıurfa'da AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'nde aday olan Kasım Gülpınar'a tepkiler devam ediyor     Gülpınar'ın YRP'den aday gösterilmesine tepki gösteren YRP Haliliye Kurucu İlçe Başkanı Seyid İbrahim Bahçe ve bir grup YRP'li partilerinden istifa ederek AK Parti saflarına katıldı.     Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Canpolat'ın seçim irtibat ofisinde yapılan katılım törenine TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat katıldı.     Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Haliliye Kurucu İlçe Başkanı Seyid İbrahim Bahçe ve arkadaşları YRP'den istifa ederek AK Parti saflarına katıldı.     YRP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan isimlere rozetlerini TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ taktı. Bozdağ "Aramıza katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum" dedi.
Yeniden Refah Partisi'nde bir büyükşehirde gösterilen aday nedeniyle kriz büyüyor. Partiden istifa haberleri yükselmeye başladı.

Şanlıurfa'da AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'nde aday olan Kasım Gülpınar'a tepkiler devam ediyor


   
Gülpınar'ın YRP'den aday gösterilmesine tepki gösteren YRP Haliliye Kurucu İlçe Başkanı Seyid İbrahim Bahçe ve bir grup YRP'li partilerinden istifa ederek AK Parti saflarına katıldı.


   
Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Canpolat'ın seçim irtibat ofisinde yapılan katılım törenine TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat katıldı.


   
Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Haliliye Kurucu İlçe Başkanı Seyid İbrahim Bahçe ve arkadaşları YRP'den istifa ederek AK Parti saflarına katıldı.


   
YRP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan isimlere rozetlerini TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ taktı. Bozdağ "Aramıza katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.