Savcı Dilan Polat'ın Tahliyesi İstedi Hakim Olmaz Dedi

GÜNDEM 14.06.2024 - 12:20, Güncelleme: 14.06.2024 - 12:20 563 kez okundu.
 

Savcı Dilan Polat'ın Tahliyesi İstedi Hakim Olmaz Dedi

Türk Adalet Sisteminde neler oluyor.

Dün, Dilan Polat ve ailesiyle alakalı önemli bir gelişme yaşandı. 4. Sulh Ceza Hakimliği; Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluğuna devam kararı verdi. Ancak aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu’nun da bulunduğu tutukluların ise tutuksuz yargılanmasına hükmetti. Kardeşler tahliye oldu Dilan Polat'ın kardeşi Sıla ve Can Doğu, verilen kararın ardından bugün tahliye oldu. Gözler Dilan Polat'a çevrildi Öte yandan tutukluluk incelemesi için görüşü sorulan soruşturma savcısının talebi de dikkat çekti. Savcı, Dilan Polat'ın da tahliye edilmesini istedi. Reddedildi Ancak Sulh Ceza Hakimliği, beklenen raporların henüz hazırlanmadığını belirterek savcının tahliye talebini reddetti.
Türk Adalet Sisteminde neler oluyor.

Dün, Dilan Polat ve ailesiyle alakalı önemli bir gelişme yaşandı.

4. Sulh Ceza Hakimliği; Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluğuna devam kararı verdi.

Ancak aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu’nun da bulunduğu tutukluların ise tutuksuz yargılanmasına hükmetti.

Kardeşler tahliye oldu

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla ve Can Doğu, verilen kararın ardından bugün tahliye oldu.

Gözler Dilan Polat'a çevrildi

Öte yandan tutukluluk incelemesi için görüşü sorulan soruşturma savcısının talebi de dikkat çekti. Savcı, Dilan Polat'ın da tahliye edilmesini istedi.


Reddedildi

Ancak Sulh Ceza Hakimliği, beklenen raporların henüz hazırlanmadığını belirterek savcının tahliye talebini reddetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.