Sadece Erkek Köpeklere Tecavüz Ediyormuş

GÜNDEM 08.08.2024 - 13:43, Güncelleme: 08.08.2024 - 13:43
 

Sadece Erkek Köpeklere Tecavüz Ediyormuş

Avustralya'da onlarca köpeğe cinsel istismarda bulunduğunu itiraf eden ünlü timsah uzmanı Adam Britton, 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Avustralya'da mide bulandıran bir olay meydana geldi. BBC ve National Geographic yapımlarında çalışan timsah uzmanı Adam Britton'ın, hayvanları istismar ettiği ortaya çıktı. Hakim karşısına çıkan Britton, hayvanlarla cinsel ilişki ve hayvanlara zulümle ilgili kendisine yöneltilen 56 suçlamayı kabul etti. HAYVANLARI İSTİSMAR ETTİĞİNİ KABUL ETTİ Britton, ek olarak çocuk istismarı materyallerine erişim sağladığına dair çeşitli suçlamaları da kabul etti. VİDEOLARI İNTERNETTE PAYLAŞTI The Independent'ın aktardığına göre mahkemede, 53 yaşındaki adamın hayvanlara ölene kadar işkence ettiği ve işkence görüntülerini sahte isimlerle internette paylaştığını belirtildi. "HAYVANLARA KARŞI SADİSTTİM, SON BİRKAÇ YILDA TEKRAR BAŞLADI" Öte yandan Britton'ın, mahkemede "Çocukken hayvanlara karşı sadisttim ama bunu bastırmıştım. Son birkaç yıldır tekrar başladı ve artık durduramıyorum." dediği öğrenildi.
Avustralya'da onlarca köpeğe cinsel istismarda bulunduğunu itiraf eden ünlü timsah uzmanı Adam Britton, 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Avustralya'da mide bulandıran bir olay meydana geldi.

BBC ve National Geographic yapımlarında çalışan timsah uzmanı Adam Britton'ın, hayvanları istismar ettiği ortaya çıktı.

Hakim karşısına çıkan Britton, hayvanlarla cinsel ilişki ve hayvanlara zulümle ilgili kendisine yöneltilen 56 suçlamayı kabul etti.


HAYVANLARI İSTİSMAR ETTİĞİNİ KABUL ETTİ

Britton, ek olarak çocuk istismarı materyallerine erişim sağladığına dair çeşitli suçlamaları da kabul etti.


VİDEOLARI İNTERNETTE PAYLAŞTI

The Independent'ın aktardığına göre mahkemede, 53 yaşındaki adamın hayvanlara ölene kadar işkence ettiği ve işkence görüntülerini sahte isimlerle internette paylaştığını belirtildi.


"HAYVANLARA KARŞI SADİSTTİM, SON BİRKAÇ YILDA TEKRAR BAŞLADI"

Öte yandan Britton'ın, mahkemede "Çocukken hayvanlara karşı sadisttim ama bunu bastırmıştım. Son birkaç yıldır tekrar başladı ve artık durduramıyorum." dediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.