Sabancı Kültür Merkezi’ne Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı

UYUŞTURUCU 24.05.2024 - 12:38, Güncelleme: 24.05.2024 - 12:38
 

Sabancı Kültür Merkezi’ne Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı

İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik timleri Dokuz Eylül Üniversitesi’ne bağlı Sabancı Kültür Merkezi’ne uyuşturucu operasyonu yaptı. Üniversite teknik personeli A.E’nin sakladığı 1 buçuk kilo sentetik uyuşturucu bulundu

İzmir'in en köklü üniversiteleri arasında yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi'nde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri uzun süredir takipte oldukları üniversite teknik elemanı A.E'nin uyuşturucu işi ve organizasyonu yaptığını tespit etti.   Dokuz Eylül Üniversitesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Konak'taki Sabancı Kültür Merkezi'nde görevli çalışanın odasında yapılan aramalarda 1 buçuk kilo sentetik madde ele geçirildi Dokuz Eylül Üniversitesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Konak'taki Sabancı Kültür Merkezi'nde görevli çalışanın odasında yapılan aramalarda 1 buçuk kilo sentetik madde ele geçirildi.   EMNİYET TAKİPTEYDİ Üniversite yönetiminin de bilgilendirildiği operasyonun ardından gözaltına alınan A.E tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyetin teknik ve fiziki olarak uzun süredir takipte olduğu de ifade edilirken üniversite içinde bağlantılı olduğu başka isimler ve alımsatım yaptığı kişilere yönelik araştırmaların da sürdüğü öğrenildi.
İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik timleri Dokuz Eylül Üniversitesi’ne bağlı Sabancı Kültür Merkezi’ne uyuşturucu operasyonu yaptı. Üniversite teknik personeli A.E’nin sakladığı 1 buçuk kilo sentetik uyuşturucu bulundu

İzmir'in en köklü üniversiteleri arasında yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi'nde uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri uzun süredir takipte oldukları üniversite teknik elemanı A.E'nin uyuşturucu işi ve organizasyonu yaptığını tespit etti.

 

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Konak'taki Sabancı Kültür Merkezi'nde görevli çalışanın odasında yapılan aramalarda 1 buçuk kilo sentetik madde ele geçirildi

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Konak'taki Sabancı Kültür Merkezi'nde görevli çalışanın odasında yapılan aramalarda 1 buçuk kilo sentetik madde ele geçirildi.

 

EMNİYET TAKİPTEYDİ

Üniversite yönetiminin de bilgilendirildiği operasyonun ardından gözaltına alınan A.E tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyetin teknik ve fiziki olarak uzun süredir takipte olduğu de ifade edilirken üniversite içinde bağlantılı olduğu başka isimler ve alımsatım yaptığı kişilere yönelik araştırmaların da sürdüğü öğrenildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.