Rize'de köy evleri yanıyor!

GÜNDEM 14.12.2020 - 13:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 906+ kez okundu.
 

Rize'de köy evleri yanıyor!

Gelen son dakika haberine göre; Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Gölyayla köyünde çok sayıda ev alevlere teslim oldu. Yangına müdahale için ekipler sevk edildi.

Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Gölyayla köyünde çıkan yangına müdahale ediliyor. İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, AA muhabirine, yangının sobadaki ateşten çıktığını tahmin ettiklerini söyledi. Kaymakçı, şu ana kadar 5 evin yandığını belirterek, "Yangına müdahale ediyoruz ancak rüzgarın etkisiyle büyüyerek devam ediyor. Çevredeki evlere sıçramasından endişe ediyoruz, ekiplerimiz yangını söndürmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyor." dedi. Alevlere Rize, Kalkandere ve İkizdere itfaiye ekipleri müdahalede bulunuyor.
Gelen son dakika haberine göre; Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Gölyayla köyünde çok sayıda ev alevlere teslim oldu. Yangına müdahale için ekipler sevk edildi.

Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Gölyayla köyünde çıkan yangına müdahale ediliyor. İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı, AA muhabirine, yangının sobadaki ateşten çıktığını tahmin ettiklerini söyledi.

Kaymakçı, şu ana kadar 5 evin yandığını belirterek, "Yangına müdahale ediyoruz ancak rüzgarın etkisiyle büyüyerek devam ediyor. Çevredeki evlere sıçramasından endişe ediyoruz, ekiplerimiz yangını söndürmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyor." dedi. Alevlere Rize, Kalkandere ve İkizdere itfaiye ekipleri müdahalede bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.