Polis İnsanlara Saldıran Köpekleri Tek Tek Vurdu

GÜNDEM 02.05.2024 - 16:50, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:50 911 kez okundu.
 

Polis İnsanlara Saldıran Köpekleri Tek Tek Vurdu

Önce İNSAN ! Philadelphia kentinde sokakta yürürken pitbull köpeklerinin saldırısına uğrayan adamı polisler kurtardı. Polisler, köpekleri vurarak adamı parçalanmaktan kurtardı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla anbean kayıt altına alındı.

Philadelphia kentinde sokakta yürürken pitbull köpeklerinin saldırısına uğrayan adamı polisler kurtardı. Polisler, köpekleri vurarak adamı parçalanmaktan kurtardı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla anbean kayıt altına alındı. Köpek sorunu tüm Türkiye'de olduğu gibi dünyada da insanların canını tehlikeye atmakta. İnsanların ölümüne ve yaralanmalarına sebep olan olaylara her gün bir yenisi ekleniyor. Görüntüler ABD'den Bu kez dehşete düşüren görüntülerin adresi Amerika Birleşik Devletleri.. Pitbullar etrafını sardı Philadelphia kentinde sokakta yürüyen bir kişinin etrafı bir anda pitbull cinsi köpekler tarafından sarıldı. Bağırarak yardım isteyen kişiye etrafını saran köpekler saldırdı. Polisler yetişti Köpeklerin yere yatırdığı adam, çaresizlik içinde çırpınarak kurtulmaya çalışırken olay yerine polisler geldi. Köpekleri tek tek vurdu Pitbulların saldırısına uğrayanı adamı, polis köpekleri tek tek vurarak kurtardı. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Önce İNSAN ! Philadelphia kentinde sokakta yürürken pitbull köpeklerinin saldırısına uğrayan adamı polisler kurtardı. Polisler, köpekleri vurarak adamı parçalanmaktan kurtardı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla anbean kayıt altına alındı.


Philadelphia kentinde sokakta yürürken pitbull köpeklerinin saldırısına uğrayan adamı polisler kurtardı. Polisler, köpekleri vurarak adamı parçalanmaktan kurtardı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla anbean kayıt altına alındı.

Köpek sorunu tüm Türkiye'de olduğu gibi dünyada da insanların canını tehlikeye atmakta.

İnsanların ölümüne ve yaralanmalarına sebep olan olaylara her gün bir yenisi ekleniyor.

Görüntüler ABD'den

Bu kez dehşete düşüren görüntülerin adresi Amerika Birleşik Devletleri..

Pitbullar etrafını sardı

Philadelphia kentinde sokakta yürüyen bir kişinin etrafı bir anda pitbull cinsi köpekler tarafından sarıldı.

Bağırarak yardım isteyen kişiye etrafını saran köpekler saldırdı.


Polisler yetişti

Köpeklerin yere yatırdığı adam, çaresizlik içinde çırpınarak kurtulmaya çalışırken olay yerine polisler geldi.

Köpekleri tek tek vurdu

Pitbulların saldırısına uğrayanı adamı, polis köpekleri tek tek vurarak kurtardı.

O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.