Pandemi'den Vefat İddia Edilen Bedenlere Neden Otopsi Yapılmıyor

31.08.2021 - 12:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1035+ kez okundu.
 

Pandemi'den Vefat İddia Edilen Bedenlere Neden Otopsi Yapılmıyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılına ait Ölüm ve Ölüm Nedeni İstatistikleri’ni hala açıklamazken vatandaşların sosyal medyada istatistik ile ilgili soruları da dikkat çekiyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayında açıklanması gereken 2020 yılına ait ölüm ve ölüm nedeni verilerini hâlâ paylaşmazken, pandemi ile ilgili kafalarda soru işaretleri de artarak devam ediyor.   2020 verileri büyük önem taşıyor: Pandemi ölümlerini gözler önüne serecek Bilim adamları, istatistikçiler ve epidemiyologlar, 2020'ye ait ölüm verilerinin 2019 yılıyla kıyaslanması amacıyla kritik öneme sahip olduğu vurguluyor.   Vatandaşların da merakla beklediği 2020 yılının ölüm istatistikleri, pandemide yaşanan ölümleri gözler önüne serecek olması nedeniyle büyük önem taşıyor.   Bilim insanları, pandemi nedeniyle tüm dünyada ölümlerin ortalamanın üzerinde gerçekleştiğini ve Türkiye'de de bu ek ölümlerin anlaşılması için TÜİK'in verilerinin görülmesi gerektiğini ifade ediyor.   Gripten ölümlere açıklık getirecek Ayrıca bu veriler, grip gibi viral hastalıkların da "Kovid-19 olarak kayda geçirildiği" iddiasına da açıklık getirecek.   Erteleme kararı almıştı Haziran ayında ölüm istatistiklerinin açıklanması beklenen TÜİK, erteleme kararı almıştı.  TÜİK'ten yapılan açıklamada, erteleme kararının "idari kayıtlardan üretilmekte olan istatistiklere ilişkin çalışmaların henüz tamamlanamamış olması sebebiyle" alındığı belirtildi
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılına ait Ölüm ve Ölüm Nedeni İstatistikleri’ni hala açıklamazken vatandaşların sosyal medyada istatistik ile ilgili soruları da dikkat çekiyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayında açıklanması gereken 2020 yılına ait ölüm ve ölüm nedeni verilerini hâlâ paylaşmazken, pandemi ile ilgili kafalarda soru işaretleri de artarak devam ediyor.

 

2020 verileri büyük önem taşıyor: Pandemi ölümlerini gözler önüne serecek
Bilim adamları, istatistikçiler ve epidemiyologlar, 2020'ye ait ölüm verilerinin 2019 yılıyla kıyaslanması amacıyla kritik öneme sahip olduğu vurguluyor.

 

Vatandaşların da merakla beklediği 2020 yılının ölüm istatistikleri, pandemide yaşanan ölümleri gözler önüne serecek olması nedeniyle büyük önem taşıyor.

 

Bilim insanları, pandemi nedeniyle tüm dünyada ölümlerin ortalamanın üzerinde gerçekleştiğini ve Türkiye'de de bu ek ölümlerin anlaşılması için TÜİK'in verilerinin görülmesi gerektiğini ifade ediyor.

 

Gripten ölümlere açıklık getirecek
Ayrıca bu veriler, grip gibi viral hastalıkların da "Kovid-19 olarak kayda geçirildiği" iddiasına da açıklık getirecek.

 

Erteleme kararı almıştı
Haziran ayında ölüm istatistiklerinin açıklanması beklenen TÜİK, erteleme kararı almıştı. 

TÜİK'ten yapılan açıklamada, erteleme kararının "idari kayıtlardan üretilmekte olan istatistiklere ilişkin çalışmaların henüz tamamlanamamış olması sebebiyle" alındığı belirtildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.