Omuz Attın Kavgası Ölümle Sonuçlandı

CİNAYET 01.09.2024 - 13:26, Güncelleme: 01.09.2024 - 13:26
 

Omuz Attın Kavgası Ölümle Sonuçlandı

Kemalpaşa'da yolda yürürken yanından geçen bir saldırgan ve kardeşinin 'omuz attın' diyerek çıkardığı kavgada bıçaklanan 19 yaşındaki Furkan Can Soyata hayatını kaybetti.

İzmir'de gençlerin kavgası kanlı bitti. Kemalpaşa ilçesinde rekreasyon alanında bulunan yürüyüş yolunda S.K. ve ağabeyi F.K. ile Furkan Can Soyata arasında omuz atma bahanesiyle kavga çıktı..   BIÇAKLANAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ Kavga sırasında S.K., yanındaki bıçakla Furkan Can Soyata'yı yaraladı. Çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.   SALDIRGAN VE AĞABEYİ GÖZALTINDA Furkan Can Soyata, ambulansla kaldırıldığı Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. S.K. ve F.K. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kemalpaşa'da yolda yürürken yanından geçen bir saldırgan ve kardeşinin 'omuz attın' diyerek çıkardığı kavgada bıçaklanan 19 yaşındaki Furkan Can Soyata hayatını kaybetti.

İzmir'de gençlerin kavgası kanlı bitti.

Kemalpaşa ilçesinde rekreasyon alanında bulunan yürüyüş yolunda S.K. ve ağabeyi F.K. ile Furkan Can Soyata arasında omuz atma bahanesiyle kavga çıktı..

 

BIÇAKLANAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kavga sırasında S.K., yanındaki bıçakla Furkan Can Soyata'yı yaraladı. Çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

SALDIRGAN VE AĞABEYİ GÖZALTINDA

Furkan Can Soyata, ambulansla kaldırıldığı Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

S.K. ve F.K. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.