ÖLDÜRÜP ÇÖPE ATTILAR

CİNAYET 17.10.2023 - 22:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1686+ kez okundu.
 

ÖLDÜRÜP ÇÖPE ATTILAR

Bartın'ın Kozcağız beldesinde 35 yaşındaki Emrah Üstünsoy, tabancayla vurulmuş halde, çöplerin arasında ölü bulundu. Cinayetle ilgili arkadaşları Z.Ü. ve G.G., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Saat 16.30 sıralarında Kozcağız beldesinde bulunan sanayi sitesinin arka kısmındaki çöplerin bulunduğu boş arazide meydana gelen olayda vatandaşlar, çöplerin arasında hareketsiz yatan bir kişiyi görünce durumu jandarmaya haber verdi. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Çöplerin arasında cansız bedeni bulundu Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde isminin Emrah Üstünsoy olduğu tespit edilen kişinin tabancayla göğsünden 3 kurşun ile vurularak öldürüldüğü belirlendi. Üstünsoy'un cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 2 arkadaşı gözaltına alındı Cinayetle ilgili çalışma yapan jandarma ekipleri, Üstünsoy'un arkadaşları Z.Ü. ile G.G.'yi şüpheli olarak belde merkezinde yakalayıp, gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Bartın'ın Kozcağız beldesinde 35 yaşındaki Emrah Üstünsoy, tabancayla vurulmuş halde, çöplerin arasında ölü bulundu. Cinayetle ilgili arkadaşları Z.Ü. ve G.G., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Saat 16.30 sıralarında Kozcağız beldesinde bulunan sanayi sitesinin arka kısmındaki çöplerin bulunduğu boş arazide meydana gelen olayda vatandaşlar, çöplerin arasında hareketsiz yatan bir kişiyi görünce durumu jandarmaya haber verdi.


İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Çöplerin arasında cansız bedeni bulundu

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde isminin Emrah Üstünsoy olduğu tespit edilen kişinin tabancayla göğsünden 3 kurşun ile vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Üstünsoy'un cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

2 arkadaşı gözaltına alındı

Cinayetle ilgili çalışma yapan jandarma ekipleri, Üstünsoy'un arkadaşları Z.Ü. ile G.G.'yi şüpheli olarak belde merkezinde yakalayıp, gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.