Naylon Poşet İçinde Ceset Bulundu

CİNAYET 12.08.2024 - 00:33, Güncelleme: 12.08.2024 - 00:33
 

Naylon Poşet İçinde Ceset Bulundu

Bilecik'te 23 gün önce kaybolan şahsın cinayete kurban gittiği belirlendi. Olayı itiraf eden katil zanlısı tutuklandı.

Bilecik merkeze bağlı Karaağaç köyünde ikamet eden Halil Kara'nın cansız bedeni önceki gün naylona sarılı bir şekilde köye 1 buçuk kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulundu. Yapılan incelemeler neticesinde 23 gün önce Halil Kara'nın kaybolması ile ilgili daha önce adliyeye sevk edilen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Rıza Ö. tekrar gözaltına alındı.   CİNAYETİ İTİRAF ETTİ Zanlı, jandarmadaki ifadesinde daha önceden aralarında husumet olan Halil Kara'yı av tüfeği ile baş ve göğsünden vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Yoğun güvenlik önlemleri arasında Bilecik Adliyesine getirilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bilecik'te 23 gün önce kaybolan şahsın cinayete kurban gittiği belirlendi. Olayı itiraf eden katil zanlısı tutuklandı.

Bilecik merkeze bağlı Karaağaç köyünde ikamet eden Halil Kara'nın cansız bedeni önceki gün naylona sarılı bir şekilde köye 1 buçuk kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulundu.

Yapılan incelemeler neticesinde 23 gün önce Halil Kara'nın kaybolması ile ilgili daha önce adliyeye sevk edilen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Rıza Ö. tekrar gözaltına alındı.

 

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Zanlı, jandarmadaki ifadesinde daha önceden aralarında husumet olan Halil Kara'yı av tüfeği ile baş ve göğsünden vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

Yoğun güvenlik önlemleri arasında Bilecik Adliyesine getirilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.