MOSSAD Amerikan Siyasetini ve Devletini Komple Rehin Almıştır!

GÜNDEM 21.10.2024 - 21:21, Güncelleme: 21.10.2024 - 21:21
 

MOSSAD Amerikan Siyasetini ve Devletini Komple Rehin Almıştır!

Terörist İsrail’in Filistin’de uyguladığı soykırım, dünyada halklar düzeyinde isyanlara sebep oldu. Batı halkları siyasilerden tamamen farklı tavır sergileyerek İsrail vahşetinin karşısında net tavır almış bulunuyor.

İsrail’in vahşi soykırımına karşı direnen önemli isimlerden biri de ABD’li medya patronu Rick Wiles, ülkesinin İsrail’in nasıl kuklası haline getirildiğini tüm detayları ile anlattı. Wiles, katıldığı televizyon programında ABD’li siyasilerin küçük kız çocuklarına tecavüzleri, sapıklıkları ve pedofili hastalıkları tamamı MOSSAD tarafından organize edildiğini belirterek şunları söyledi: "Liderlerimiz, Yahudilerin Amerika'yı elde tutması için küçük kızlara tecavüz eden aşağılık pisliklerdir. Bu ülkede olan budur. FBI'ımız yozlaşmış, Yüksek Mahkeme (Anayasa Mahkemesi) yozlaşmış, Adalet Bakanlığı yozlaşmış, medya yozlaşmış, tüm ülke yozlaşmış. Çünkü biz her şeye kadir Tanrı'dan uzaklaştık ve Kabala uygulayan Yahudilerin ulusu kirletmesine izin verdik. Cesaretle açıklıyorum, bu gerçeğin Amerikan halkına ulaşmasını istiyorum. ABD'li politikacılar küçük çocuklara tecavüz ediyor. İsrail de bunu yararına kullanıyor. İsrail MOSSAD tarafından videoya çekiliyor böylece İsrail, Amerikan politikacılarına şantaj yapıyor. Bugün Amerika'nın durumu bu! Tanrı, bu hale geldiğimiz ülkeyi yok etmeli."
Terörist İsrail’in Filistin’de uyguladığı soykırım, dünyada halklar düzeyinde isyanlara sebep oldu. Batı halkları siyasilerden tamamen farklı tavır sergileyerek İsrail vahşetinin karşısında net tavır almış bulunuyor.

İsrail’in vahşi soykırımına karşı direnen önemli isimlerden biri de ABD’li medya patronu Rick Wiles, ülkesinin İsrail’in nasıl kuklası haline getirildiğini tüm detayları ile anlattı.

Wiles, katıldığı televizyon programında ABD’li siyasilerin küçük kız çocuklarına tecavüzleri, sapıklıkları ve pedofili hastalıkları tamamı MOSSAD tarafından organize edildiğini belirterek şunları söyledi:

"Liderlerimiz, Yahudilerin Amerika'yı elde tutması için küçük kızlara tecavüz eden aşağılık pisliklerdir. Bu ülkede olan budur. FBI'ımız yozlaşmış, Yüksek Mahkeme (Anayasa Mahkemesi) yozlaşmış, Adalet Bakanlığı yozlaşmış, medya yozlaşmış, tüm ülke yozlaşmış. Çünkü biz her şeye kadir Tanrı'dan uzaklaştık ve Kabala uygulayan Yahudilerin ulusu kirletmesine izin verdik. Cesaretle açıklıyorum, bu gerçeğin Amerikan halkına ulaşmasını istiyorum. ABD'li politikacılar küçük çocuklara tecavüz ediyor. İsrail de bunu yararına kullanıyor. İsrail MOSSAD tarafından videoya çekiliyor böylece İsrail, Amerikan politikacılarına şantaj yapıyor. Bugün Amerika'nın durumu bu! Tanrı, bu hale geldiğimiz ülkeyi yok etmeli."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.