MCDONALD'S BATIŞ DÜDÜĞÜNÜ ÇALDI

GÜNDEM 04.04.2023 - 13:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37
 

MCDONALD'S BATIŞ DÜDÜĞÜNÜ ÇALDI

Wall Street Journal, ABD merkezli fast food devi McDonald's'ın ABD ofislerini geçici olarak kapattığını ve işten çıkarmaya gitmeye hazırlandığını haberleştirdi.

ABD Chicago merkezli hızlı servis restoran zinciri McDonald's'da işler yolunda gitmiyor. Wall Street Journal'ın haberinde fast food devinin geçen hafta ABD'li çalışanlarına ve bazı uluslararası personeline e-posta göndererek pazartesiden çarşambaya kadar evden çalışmalarını istediği belirtildi. Şirketin çalışanlarından genel merkezde satıcılarla yapacakları toplantıları ve diğer tüm yüz yüze toplantılarını iptal etmelerini istediği bilgisi verildi. Fast food devi McDonald's'ın ABD ofisleri geçici olarak kapatıldı Kaç kişinin işten çıkarılacağına dair bilgi verilmedi Söz konusu e-postada 3 Nisan'da başlayacak haftada şirket genelindeki pozisyonlar ve personelle ilgili önemli kararların iletileceğinin bildirildiği ancak kaç kişinin işten çıkarılacağına dair bilgi olmadığı ifade edildi. McDonald's Üst Yöneticisi Chris Kempczinski, ocak ayında yaptığı açıklamada şirket personelinin bir kısmının işten çıkarılmasının planlandığını kaydetmişti.
Wall Street Journal, ABD merkezli fast food devi McDonald's'ın ABD ofislerini geçici olarak kapattığını ve işten çıkarmaya gitmeye hazırlandığını haberleştirdi.

ABD Chicago merkezli hızlı servis restoran zinciri McDonald's'da işler yolunda gitmiyor.

Wall Street Journal'ın haberinde fast food devinin geçen hafta ABD'li çalışanlarına ve bazı uluslararası personeline e-posta göndererek pazartesiden çarşambaya kadar evden çalışmalarını istediği belirtildi.

Şirketin çalışanlarından genel merkezde satıcılarla yapacakları toplantıları ve diğer tüm yüz yüze toplantılarını iptal etmelerini istediği bilgisi verildi.

Fast food devi McDonald's'ın ABD ofisleri geçici olarak kapatıldı
Kaç kişinin işten çıkarılacağına dair bilgi verilmedi
Söz konusu e-postada 3 Nisan'da başlayacak haftada şirket genelindeki pozisyonlar ve personelle ilgili önemli kararların iletileceğinin bildirildiği ancak kaç kişinin işten çıkarılacağına dair bilgi olmadığı ifade edildi.

McDonald's Üst Yöneticisi Chris Kempczinski, ocak ayında yaptığı açıklamada şirket personelinin bir kısmının işten çıkarılmasının planlandığını kaydetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.