Mahkumlarla Cinsel İlişki Kuran Kadın Gardiyan Tutuklandı

GÜNDEM 30.06.2024 - 01:46, Güncelleme: 30.06.2024 - 01:46 599 kez okundu.
 

Mahkumlarla Cinsel İlişki Kuran Kadın Gardiyan Tutuklandı

Mahkumla cinsel ilişkiye girdiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından eski gardiyan kadın tutuklandı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan HMP Wandsworth isimli cezaevinde çekildiği belirtilen videonun sosyal medyaya düşmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu videoda üniformalı kadın gardiyanın bir mahkum ile ilişkiye girdiği, başka bir mahkumun da bu anları kayıt altına aldığı görülüyordu. Videoyu çeken mahkumun “Arkadaşlar biz tarih yazdık. Wandsworth'te biz böyle takılıyoruz” dediği duyuluyordu. Adalet Bakanlığı ve polisi harekete geçiren videonun ardından eski bir gardiyan olduğu anlaşılan kadının tutuklandığı bildirildi. İngiltere’de mahkumlarla uygunsuz ilişki kurmaktan suçlu bulunan gardiyanlar, kamu görevini suistimal suçundan önemli cezalar alabiliyor. Ülkede 2013 yılından bu yana mahkumlarla ilişki yaşayan 80'den fazla cezaevi personeli işten çıkarıldığı veya uyarıldığı belirtiliyor.
Mahkumla cinsel ilişkiye girdiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından eski gardiyan kadın tutuklandı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan HMP Wandsworth isimli cezaevinde çekildiği belirtilen videonun sosyal medyaya düşmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Söz konusu videoda üniformalı kadın gardiyanın bir mahkum ile ilişkiye girdiği, başka bir mahkumun da bu anları kayıt altına aldığı görülüyordu.

Videoyu çeken mahkumun “Arkadaşlar biz tarih yazdık. Wandsworth'te biz böyle takılıyoruz” dediği duyuluyordu.

Adalet Bakanlığı ve polisi harekete geçiren videonun ardından eski bir gardiyan olduğu anlaşılan kadının tutuklandığı bildirildi.

İngiltere’de mahkumlarla uygunsuz ilişki kurmaktan suçlu bulunan gardiyanlar, kamu görevini suistimal suçundan önemli cezalar alabiliyor.

Ülkede 2013 yılından bu yana mahkumlarla ilişki yaşayan 80'den fazla cezaevi personeli işten çıkarıldığı veya uyarıldığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.