Kürt Vatandaşlar Çocuk Kavgasında 1 Kişiyi Bıçakla Delik Deşik Ederek Öldürdü

CİNAYET 25.07.2024 - 20:00, Güncelleme: 29.07.2024 - 00:58
 

Kürt Vatandaşlar Çocuk Kavgasında 1 Kişiyi Bıçakla Delik Deşik Ederek Öldürdü

Çocukların havuz kavgasına ailelerin de dahil olması sonucu kan akarken, kavgada bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybetti.

Şehzadeler ilçesi Akpınar Mahallesi'nde yaşayan ve okul bahçesine kurulan havuzda kavga eden iki çocuğun aileleri de kavgaya dahil oldu. Kavgada taraflardan biri, bugün akşam saatlerinde yanındaki kalabalık bir grupla diğer ailenin evine geldi. Hafif ticari araçla önce duvara çarparak yıkan şahıs, ardından kapının önünde bulunan İsmail Sönmez'i bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Kurtarılamadı Ağır yaralanan İsmail Sönmez, olay yerine gelen ambulansla Manisa Şehir Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İsmail Sönmez hayatını kaybetti. Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı Sokağa ise Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ve Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Sokakta geniş güvenlik önlemleri alınırken, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler A.S., R.S., Ö.S., Ş.S., Ş.S., A.S., V.S. ve S.S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Çocukların havuz kavgasına ailelerin de dahil olması sonucu kan akarken, kavgada bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybetti.

Şehzadeler ilçesi Akpınar Mahallesi'nde yaşayan ve okul bahçesine kurulan havuzda kavga eden iki çocuğun aileleri de kavgaya dahil oldu.

Kavgada taraflardan biri, bugün akşam saatlerinde yanındaki kalabalık bir grupla diğer ailenin evine geldi.

Hafif ticari araçla önce duvara çarparak yıkan şahıs, ardından kapının önünde bulunan İsmail Sönmez'i bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Kurtarılamadı

Ağır yaralanan İsmail Sönmez, olay yerine gelen ambulansla Manisa Şehir Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İsmail Sönmez hayatını kaybetti.

Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı

Sokağa ise Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ve Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Sokakta geniş güvenlik önlemleri alınırken, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler A.S., R.S., Ö.S., Ş.S., Ş.S., A.S., V.S. ve S.S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.