Kızını ve Torununu Katletti

AİLE CİNAYETLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2024 - 12:00, Güncelleme: 13.06.2024 - 15:31 526 kez okundu.
 

Kızını ve Torununu Katletti

Adana'dan Eskişehir'e gelip kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak ölümlerine neden olan adam, çevredeki vatandaşlar tarafından darbedilirken olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Eskişehir'de sabah saatlerinde korkunç cinayet... Adana'dan Eskişehir'e gelen Osman Nuri K., işe gitmek için evinden çıkarak otomobiline binen 31 yaşındaki kızı Merve Karabaş'ı ve yanındaki 7 yaşındaki torunu Alp Karabaş'ı, yanında bulundurduğu tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Anne ve oğlu hayatını kaybetti Kurşunların hedefi olan Merve Karabaş otomobilin içinde, kaçmayı deneyen Alp Karabaş ise yaklaşık 20 metre ileride hayatını kaybetti. Katil baba darbedildi Kızıyla arasındaki henüz öğrenilemeyen bir husumetten dolayı cinayeti işlediği iddia edilen Osman Nuri K., olaydan sonra çevredeki vatandaşlar tarafından darbedildi. Gözaltına alındı Hastaneye kaldırılan Osman Nuri K., tedavisinin ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından cenazeler, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Adana'dan Eskişehir'e gelip kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak ölümlerine neden olan adam, çevredeki vatandaşlar tarafından darbedilirken olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Eskişehir'de sabah saatlerinde korkunç cinayet...

Adana'dan Eskişehir'e gelen Osman Nuri K., işe gitmek için evinden çıkarak otomobiline binen 31 yaşındaki kızı Merve Karabaş'ı ve yanındaki 7 yaşındaki torunu Alp Karabaş'ı, yanında bulundurduğu tabancayla kurşun yağmuruna tuttu.

Anne ve oğlu hayatını kaybetti


Kurşunların hedefi olan Merve Karabaş otomobilin içinde, kaçmayı deneyen Alp Karabaş ise yaklaşık 20 metre ileride hayatını kaybetti.


Katil baba darbedildi

Kızıyla arasındaki henüz öğrenilemeyen bir husumetten dolayı cinayeti işlediği iddia edilen Osman Nuri K., olaydan sonra çevredeki vatandaşlar tarafından darbedildi.

Gözaltına alındı

Hastaneye kaldırılan Osman Nuri K., tedavisinin ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından cenazeler, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.