Kız Kardeşini Döven Eniştesini Öldürdü

CİNAYET 06.06.2024 - 12:23, Güncelleme: 06.06.2024 - 12:23
 

Kız Kardeşini Döven Eniştesini Öldürdü

Tartıştığı eniştesini silahla vurarak ölümüne sebep olan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanırken, emniyetteki ifadesinde kız kardeşine kötü davrandığı için vurduğunu ve amacının öldürmek olmadığını söyledi.

Adana'da akrabalar arasında çıkan kavga can aldı. 28 Nisan günü Yüreğir ilçesine bağlı Solaklı-Cumhuriyet Mahallesi'nde bir çocuk babası Samet Gençdal (23), kayınbiraderi Ali Yeşilbudak (37) ile evde buluştu. Bir süre sonra ikili tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ali Yeşilbudak, eniştesi Samet Gençdal'ı tabanca ile bacağından vurarak kaçtı. 2 günlük yaşam mücadelesini kaybetti İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, bacağından vurulan Samet Gençdal'ı Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Burada 2 gün yaşam savaşı veren Gençdal, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüphelinin yeri tespit edildi Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ali Yeşilbudak'ı yakalamak için çalışma başlattı. Cinayet polisleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde Sarıçam ilçesinde bir apartman dairesinde şüphelinin saklandığını tespit etti. "Amacım öldürmek değildi" Yapılan operasyonla Ali Yeşilbudak yakalandı. Yeşilbudak emniyetteki ifadesinde, "Kız kardeşime kötü davranıyordu. Konuşmak için buluştuk. Amacım öldürmek değildi." dedi. Tutuklandı Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Yeşilbudak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Tartıştığı eniştesini silahla vurarak ölümüne sebep olan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanırken, emniyetteki ifadesinde kız kardeşine kötü davrandığı için vurduğunu ve amacının öldürmek olmadığını söyledi.

Adana'da akrabalar arasında çıkan kavga can aldı.

28 Nisan günü Yüreğir ilçesine bağlı Solaklı-Cumhuriyet Mahallesi'nde bir çocuk babası Samet Gençdal (23), kayınbiraderi Ali Yeşilbudak (37) ile evde buluştu.

Bir süre sonra ikili tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ali Yeşilbudak, eniştesi Samet Gençdal'ı tabanca ile bacağından vurarak kaçtı.


2 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, bacağından vurulan Samet Gençdal'ı Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

Burada 2 gün yaşam savaşı veren Gençdal, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Şüphelinin yeri tespit edildi

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ali Yeşilbudak'ı yakalamak için çalışma başlattı.

Cinayet polisleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde Sarıçam ilçesinde bir apartman dairesinde şüphelinin saklandığını tespit etti.

"Amacım öldürmek değildi"

Yapılan operasyonla Ali Yeşilbudak yakalandı. Yeşilbudak emniyetteki ifadesinde, "Kız kardeşime kötü davranıyordu. Konuşmak için buluştuk. Amacım öldürmek değildi." dedi.

Tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Yeşilbudak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.