Kız Kardeşine 7 Yıl Tecavüz Etti: 34 yıl 6 ay hapis cezası verildi

29.05.2024 - 13:37, Güncelleme: 29.05.2024 - 13:37
 

Kız Kardeşine 7 Yıl Tecavüz Etti: 34 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Kız kardeşlerine ailesinin evde olmadığı zamanlarda cinsel istismarda bulunan şahsa çıkarıldığı mahkemece 34 yıl 6 ay ceza verilirken sanık, mahkemede verdiği ifadede kardeşlerinin iftira attığını belirterek beraatini istedi.

Konya'da kan donduran olay... Seydişehir ilçesinde Kuran kursuna giden E.B., geçen yıl ağustos ayında eğitmenine ağabeyi V.B.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Eğitmen, durumu aileye ve jandarmaya bildirdi. İhbar sonrası fabrikada çalışan V.B., gözaltına aldı. "Arabamı kullanmak istersen, benimle ilişkiye gireceksin" V.B., ifadesinde, "2 yıl önce araba aldım. Kız kardeşim de arabamı kullanmak istiyordu. 'Arabamı kullanmak istersen, benimle ilişkiye gireceksin' dedim; o da kabul etti. 2 yıl boyunca devam etti." dedi. İfadesi sonrası V.B., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. Kız kardeşlerini 7 yıl boyunca istismar etti Çocuk İzleme Merkezi'nde (ÇİM) ifadesi alınan E.B., ağabeyi V.B.'nin 2016'dan 2023'e kadar ailesinin evde olmadığı sıralarda kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. V.B.'nin diğer kız kardeş A.B.'ye de sarkıntılıkta bulunup, taciz ettiği ortaya çıktı. Kız kardeşlerin ifadelerinin ardından Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, iddianame hazırladı. Dava açıldı İddianamede, V.B.'nin kız kardeşi E.B.'ye yönelik eylemlerinden dolayı 30 yıla kadar hapsi, A.B.'ye yönelik eylemlerinden dolayı da 12 yıla kadar hapsi istendi. "Kardeşim bana iftira attı" Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasında çıkan tutuklu sanık V.B., "Kardeşim E.B., bana iftira atmıştır. Diğer kız kardeşim A.B.'ye de bir şey yapmadım. Beraatimi istiyorum." dedi. 34 yıl 6 ay hapis cezası verildi Mahkeme heyeti, V.B.'ye 'çocuğun istismarı' suçundan 30 yıl, 'sarkıntılık yapmak' suçundan da 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
Kız kardeşlerine ailesinin evde olmadığı zamanlarda cinsel istismarda bulunan şahsa çıkarıldığı mahkemece 34 yıl 6 ay ceza verilirken sanık, mahkemede verdiği ifadede kardeşlerinin iftira attığını belirterek beraatini istedi.

Konya'da kan donduran olay...

Seydişehir ilçesinde Kuran kursuna giden E.B., geçen yıl ağustos ayında eğitmenine ağabeyi V.B.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

Eğitmen, durumu aileye ve jandarmaya bildirdi. İhbar sonrası fabrikada çalışan V.B., gözaltına aldı.


"Arabamı kullanmak istersen, benimle ilişkiye gireceksin"

V.B., ifadesinde, "2 yıl önce araba aldım. Kız kardeşim de arabamı kullanmak istiyordu. 'Arabamı kullanmak istersen, benimle ilişkiye gireceksin' dedim; o da kabul etti. 2 yıl boyunca devam etti." dedi. İfadesi sonrası V.B., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

Kız kardeşlerini 7 yıl boyunca istismar etti

Çocuk İzleme Merkezi'nde (ÇİM) ifadesi alınan E.B., ağabeyi V.B.'nin 2016'dan 2023'e kadar ailesinin evde olmadığı sıralarda kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

V.B.'nin diğer kız kardeş A.B.'ye de sarkıntılıkta bulunup, taciz ettiği ortaya çıktı.

Kız kardeşlerin ifadelerinin ardından Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, iddianame hazırladı.

Dava açıldı

İddianamede, V.B.'nin kız kardeşi E.B.'ye yönelik eylemlerinden dolayı 30 yıla kadar hapsi, A.B.'ye yönelik eylemlerinden dolayı da 12 yıla kadar hapsi istendi.

"Kardeşim bana iftira attı"

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasında çıkan tutuklu sanık V.B., "Kardeşim E.B., bana iftira atmıştır. Diğer kız kardeşim A.B.'ye de bir şey yapmadım. Beraatimi istiyorum." dedi.

34 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Mahkeme heyeti, V.B.'ye 'çocuğun istismarı' suçundan 30 yıl, 'sarkıntılık yapmak' suçundan da 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.