KILIÇDAROĞLU REİS'İ GÖRÜNCE HAZIROLA GEÇTİ

GÜNDEM 25.04.2023 - 12:19, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1610+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU REİS'İ GÖRÜNCE HAZIROLA GEÇTİ

Anayasa Mahkemesi'nin 61. yıl dönümü törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı. Kılıçdaroğlu'nun o anki yüz ifadeleri dikkat çekti.

Anayasa Mahkemesi (AYM) 61. yılını kutluyor. Yurttaki anayasal yüksek yargı organlarından biri olan AYM'nin kuruluş tarihi 25 Nisan 1961. AYM, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ile verilen görevleri yapmak ve yetkileri yürütmek adına başkent Ankara'da kuruldu. AYM'nin kuruluş yıl dönümü kapsamında heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. AYM Başkanı Zühtü Arslan, başkanvekilleri ve üyelerle birlikte Aslanlı Yol'da yürüyerek mozoleye çelenk bırakatı, saygı duruşunda bulundu. Bir diğer yandan yüksek mahkemenin Yüce Divan Salonu'nda tören düzenlendi. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı Tören başlangıcında bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tören salonuna teşrifi sırasında Kemal Kılıçdaroğlu için soğuk rüzgarlar esti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondaki yerini alırken Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmadı. Kılıçdaroğlu'nun bu anlardaki yüz ifadeleri gündem oldu.
Anayasa Mahkemesi'nin 61. yıl dönümü törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı. Kılıçdaroğlu'nun o anki yüz ifadeleri dikkat çekti.

Anayasa Mahkemesi (AYM) 61. yılını kutluyor.

Yurttaki anayasal yüksek yargı organlarından biri olan AYM'nin kuruluş tarihi 25 Nisan 1961.

AYM, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ile verilen görevleri yapmak ve yetkileri yürütmek adına başkent Ankara'da kuruldu.

AYM'nin kuruluş yıl dönümü kapsamında heyet Anıtkabir'i ziyaret etti.

AYM Başkanı Zühtü Arslan, başkanvekilleri ve üyelerle birlikte Aslanlı Yol'da yürüyerek mozoleye çelenk bırakatı, saygı duruşunda bulundu.

Bir diğer yandan yüksek mahkemenin Yüce Divan Salonu'nda tören düzenlendi.

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı
Tören başlangıcında bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tören salonuna teşrifi sırasında Kemal Kılıçdaroğlu için soğuk rüzgarlar esti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salondaki yerini alırken Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmadı.

Kılıçdaroğlu'nun bu anlardaki yüz ifadeleri gündem oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.