Kılıçdaroğlu İle Babacan Teröristlere Taziye Ziyaretine Gitti

07.08.2024 - 14:10, Güncelleme: 07.08.2024 - 14:13
 

Kılıçdaroğlu İle Babacan Teröristlere Taziye Ziyaretine Gitti

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, annesi vefat eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ı ziyaret etti.

Annesi İpek Bakırhan'ı kaybeden PKKDEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, taziyeleri kabule devam ediyor. Bu kapsamda eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, PKKDEM Parti Genel Merkezi'ndeydi. İkili, Bakırhan’a taziye ziyareti gerçekleştirdi. PKKDEM'LİLER KAPIDA KARŞILADI Babacan ve Kılıçdaroğlu'nu DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Halklar ve İnançlar Komisyonu Eş Sözcüsü Yüksel Mutlu ve DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk karşıladı. "ACILARI PAYLAŞMAMIZ GEREKİYOR" Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, "Sayın Eş Genel Başkan annesini yitirdi. Acıları paylaşmamız gerekiyor. Kendisine ailesine başsağlığı dileklerinde bulundum. Allah rahmet eylesin." dedi.
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, annesi vefat eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ı ziyaret etti.

Annesi İpek Bakırhan'ı kaybeden PKKDEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, taziyeleri kabule devam ediyor.

Bu kapsamda eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, PKKDEM Parti Genel Merkezi'ndeydi.

İkili, Bakırhan’a taziye ziyareti gerçekleştirdi.


PKKDEM'LİLER KAPIDA KARŞILADI

Babacan ve Kılıçdaroğlu'nu DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Halklar ve İnançlar Komisyonu Eş Sözcüsü Yüksel Mutlu ve DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk karşıladı.


"ACILARI PAYLAŞMAMIZ GEREKİYOR"

Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, "Sayın Eş Genel Başkan annesini yitirdi. Acıları paylaşmamız gerekiyor. Kendisine ailesine başsağlığı dileklerinde bulundum. Allah rahmet eylesin." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.