KILIÇDAROĞLU ASKERE POLİSE İFTİRA ATMAYA DEVAM EDİYOR

01.11.2022 - 11:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1366+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU ASKERE POLİSE İFTİRA ATMAYA DEVAM EDİYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Teşkilatı'nı 'uyuşturucu ticaretine göz yummak' ile suçlayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Kılıçdaroğlu, son paylaşımında Emniyet Teşkilatı'nı uyuşturucu ticaretine göz yummakla suçladı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, Kılıçdaroğlu'nun paylaşımıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi. "Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" EGM'den yapılan paylaşımda, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı 'Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." ifadelerine yer verildi.            
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Teşkilatı'nı 'uyuşturucu ticaretine göz yummak' ile suçlayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Kılıçdaroğlu, son paylaşımında Emniyet Teşkilatı'nı uyuşturucu ticaretine göz yummakla suçladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, Kılıçdaroğlu'nun paylaşımıyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Sosyal medyadan yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

"Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz"

EGM'den yapılan paylaşımda, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı 'Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

 

EGM ve Jandarma dan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu #1

 

 

EGM ve Jandarma dan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu #2
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.