"Kargo" Diye Kapıyı Açtıran Hırsızlar Kadını Döverek Altınları alarak Kaçtı

HIRSIZ 27.06.2024 - 12:23, Güncelleme: 27.06.2024 - 12:23 528 kez okundu.
 

"Kargo" Diye Kapıyı Açtıran Hırsızlar Kadını Döverek Altınları alarak Kaçtı

Kargocu yalanıyla kapıyı açtırdığı kadını darbederek bayıltan şahıs, evde bulunan altınları alıp ortadan kaybolurken ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı.

Antalya'da akıllara durgunluk veren olay, Manavgat ilçesi Şelale Mahallesi 3532. Sokak'ta bulunan bir ikamette meydana geldi. Manavgat ilçesinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bir eve hırsız girdiği ve evde bulunan bir kadının darbedildiği ihbarı üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve sağlık ekipleri alarma geçti. Verilen adrese giden ekipler, Ayşe Demirtaş'ın başından darbe aldığını belirledi. Kapıyı açar açmaz darbedildi Genç kadın, 1.5 yaşındaki kızı ile birlikte evde otururken kapının çaldığını, kapıdaki kişinin ‘kargocu’ olduğunu belirterek kapıyı açtırdığını belirtti. Kapıyı açması ile birlikte şahsın kafasını duvara vurduğunu ve kısa süreli baygınlık geçirdiğini söyleyen Demirtaş, kendisine geldiğinde evin talan edildiğini gördüğünü belirtti. Çocuğunu kaçırmakla tehdit edildi Darmadağın olan evde maskeli kişinin altınları bulamadığını belirten Demirtaş, odada yatan çocuğu alıp götüreceğini söylemesi üzerine çocuğuna zarar gelmemesi için altınların yerini gösterdiğini söyledi. Yüzünde maske, elinde eldiven olduğu belirtilen hırsızın, genç kadının gösterdiği yerden 5 adet altın ve 2 küpeyi alıp kaçtığı öğrenildi. Tedavi altına alındı Başına darbeler alan Ayşe Demirtaş, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kargocu yalanıyla kapıyı açtırdığı kadını darbederek bayıltan şahıs, evde bulunan altınları alıp ortadan kaybolurken ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı.

Antalya'da akıllara durgunluk veren olay, Manavgat ilçesi Şelale Mahallesi 3532. Sokak'ta bulunan bir ikamette meydana geldi.

Manavgat ilçesinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bir eve hırsız girdiği ve evde bulunan bir kadının darbedildiği ihbarı üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve sağlık ekipleri alarma geçti.

Verilen adrese giden ekipler, Ayşe Demirtaş'ın başından darbe aldığını belirledi.


Kapıyı açar açmaz darbedildi

Genç kadın, 1.5 yaşındaki kızı ile birlikte evde otururken kapının çaldığını, kapıdaki kişinin ‘kargocu’ olduğunu belirterek kapıyı açtırdığını belirtti.

Kapıyı açması ile birlikte şahsın kafasını duvara vurduğunu ve kısa süreli baygınlık geçirdiğini söyleyen Demirtaş, kendisine geldiğinde evin talan edildiğini gördüğünü belirtti.


Çocuğunu kaçırmakla tehdit edildi

Darmadağın olan evde maskeli kişinin altınları bulamadığını belirten Demirtaş, odada yatan çocuğu alıp götüreceğini söylemesi üzerine çocuğuna zarar gelmemesi için altınların yerini gösterdiğini söyledi.

Yüzünde maske, elinde eldiven olduğu belirtilen hırsızın, genç kadının gösterdiği yerden 5 adet altın ve 2 küpeyi alıp kaçtığı öğrenildi.


Tedavi altına alındı

Başına darbeler alan Ayşe Demirtaş, 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.