Kafasında Vurulmuş Halde Buldular

CİNAYET 10.07.2024 - 01:09, Güncelleme: 10.07.2024 - 01:09
 

Kafasında Vurulmuş Halde Buldular

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir şahıs, park halindeki aracın içerisinde başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde Mevlana Mahallesi Barış Manço Caddesi üzerinde park halindeki hafif ticari aracın içerisinde hareketsiz şekilde yatan C.S.'yi (22) gören vatandaşlar durumu ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaşamını yitirdiği belirlendi Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalede C.S.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler tarafından yapılan incelemenin ardından C.S.'nin cansız bedeni Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürülürken, C.S.'nin bulunduğu park halindeki hafif ticari araç ise çekici ile olay yerinden kaldırıldı.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir şahıs, park halindeki aracın içerisinde başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde Mevlana Mahallesi Barış Manço Caddesi üzerinde park halindeki hafif ticari aracın içerisinde hareketsiz şekilde yatan C.S.'yi (22) gören vatandaşlar durumu ihbar etti.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaşamını yitirdiği belirlendi

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalede C.S.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Ekipler tarafından yapılan incelemenin ardından C.S.'nin cansız bedeni Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürülürken, C.S.'nin bulunduğu park halindeki hafif ticari araç ise çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.