Kadınlar Tuvaletine Kamera Yerleştiren Sapık Ölü Bulundu

CİNAYET 20.06.2024 - 15:01, Güncelleme: 20.06.2024 - 15:01 722 kez okundu.
 

Kadınlar Tuvaletine Kamera Yerleştiren Sapık Ölü Bulundu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde devlet hastanenin tuvaletine kurduğu gizli kamerayla 4 yıl boyunca görüntü kaydettiği ortaya çıkan şahıs, evinde ölü bulundu. Şahsın ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacak.

Balıkesir Bandırma'da devlet hastanesinin tuvaletine gizli kamera düzeneği kurarak 4 yıl boyunca görüntü kaydettiği ortaya çıkan şahıs, evinde ölü bulundu.   KAPI AÇILMAYINCA POLİSE İHBAR EDİLDİ Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan gizli kamera skandalı zanlısı T.Ö. (52), Bandırma'nın Sunullah Mahallesi'ndeki ikametinde ölü olarak bulundu. T.Ö.'nin evinin kapısını açmadığının bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, içeri girdiklerinde şahsın cansız bedeniyle karşılaştı. Devlet hastanesinin tuvaletine gizli kamera yerleştirmişti! Evinde ölü bulundu T.Ö.'nün cenazesi, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahsın ölümünde kalp krizi şüphesi üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.   NE OLMUŞTU? Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletine bir çanta içine yerleştirilmiş şekilde gizli kamera düzeneği kurduğu ortaya çıkan T.Ö. gözaltına alınmış ve sorgusunda sağlık sorunları nedeniyle hastaneye sıkça gittiğini, telefon kamerasını kullanmak suretiyle oluşturulan düzeneği kendisinin hazırladığını ve yaklaşık 3-4 yıldır bu tarz görüntüler aldığını itiraf etmişti. Devlet hastanesinin tuvaletine gizli kamera yerleştirmişti! Evinde ölü bulundu Sorgusunda bu durumun kendisinde bir tür rahatsızlık hali olduğunu belirten T.Ö., kayda aldığı görüntüleri daha sonra imha ettiği yönünde savunma yapmıştı. T.Ö. olayla ilgili tutuksuz olarak yargılanıyordu.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde devlet hastanenin tuvaletine kurduğu gizli kamerayla 4 yıl boyunca görüntü kaydettiği ortaya çıkan şahıs, evinde ölü bulundu. Şahsın ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacak.

Balıkesir Bandırma'da devlet hastanesinin tuvaletine gizli kamera düzeneği kurarak 4 yıl boyunca görüntü kaydettiği ortaya çıkan şahıs, evinde ölü bulundu.

 

KAPI AÇILMAYINCA POLİSE İHBAR EDİLDİ
Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan gizli kamera skandalı zanlısı T.Ö. (52), Bandırma'nın Sunullah Mahallesi'ndeki ikametinde ölü olarak bulundu. T.Ö.'nin evinin kapısını açmadığının bildirilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, içeri girdiklerinde şahsın cansız bedeniyle karşılaştı.

Devlet hastanesinin tuvaletine gizli kamera yerleştirmişti! Evinde ölü bulundu

T.Ö.'nün cenazesi, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahsın ölümünde kalp krizi şüphesi üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

NE OLMUŞTU?
Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletine bir çanta içine yerleştirilmiş şekilde gizli kamera düzeneği kurduğu ortaya çıkan T.Ö. gözaltına alınmış ve sorgusunda sağlık sorunları nedeniyle hastaneye sıkça gittiğini, telefon kamerasını kullanmak suretiyle oluşturulan düzeneği kendisinin hazırladığını ve yaklaşık 3-4 yıldır bu tarz görüntüler aldığını itiraf etmişti.

Devlet hastanesinin tuvaletine gizli kamera yerleştirmişti! Evinde ölü bulundu

Sorgusunda bu durumun kendisinde bir tür rahatsızlık hali olduğunu belirten T.Ö., kayda aldığı görüntüleri daha sonra imha ettiği yönünde savunma yapmıştı. T.Ö. olayla ilgili tutuksuz olarak yargılanıyordu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.