Kaçan Eşini Yakalayıp, başından vurdu!

AİLE CİNAYETLERİ 01.09.2024 - 15:49, Güncelleme: 01.09.2024 - 15:49
 

Kaçan Eşini Yakalayıp, başından vurdu!

Adıyaman'da korkunç bir olay yaşandı. Eşi Merve Daşcan ile tartışan Ekrem Daşcan önce eline aldığı tabancayla eşini kovaladı, sonra başından vurdu. Daşcan, kendi canına kıyarken ardında ise 1, 4 ve 7 yaşlar

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Merkez Bahçelievler Mahallesi Kahramanlar Caddesi üzerinde bulunan evlerinde oturan Merve Daşcan (25), ile eşi Ekrem Daşcan (36), arasında henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı tartışma çıktı. TABANCAYLA EŞİNİ KOVALADI! Çıkan tartışma sonrası cinnet getiren Ekrem Daşcan, eline aldığı tabancayla eşini kovaladı. Eşini evlerinin giriş kısmında yakalayan Ekrem Daşcan, Merve Daşcan'ı başından vurdu. 3 MİNİK ÇOCUĞU ÖKSÜZ BIRAKTI! Eşini öldüren Ekrem Daşcan daha sonra aynı tabancayla eşinin cenazesi başında kendi canına kıydı. Silah sesleri ve evde bulunan 1, 4 ve 7 yaşındaki çocukların çığlık seslerini duyan vatandaşlar, olay yerine koşarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Son dakika | Adıyaman’da korkunç olay: Eşini tabancayla kovaladı, başından vurdu! Olay yerine gelen polis ekipleri Merve ve Ekrem Daşcan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ile olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından Merve ve Ekrem Daşcan'ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.   Polis ekipleri yaşanılan olay sonrası Merve ve Ekrem Daşcan'ın ailelerinin birbirine saldırmaması ve olumsuzlukların olmaması için morgda güvenlik önlemleri aldı.
Adıyaman'da korkunç bir olay yaşandı. Eşi Merve Daşcan ile tartışan Ekrem Daşcan önce eline aldığı tabancayla eşini kovaladı, sonra başından vurdu. Daşcan, kendi canına kıyarken ardında ise 1, 4 ve 7 yaşlar

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Merkez Bahçelievler Mahallesi Kahramanlar Caddesi üzerinde bulunan evlerinde oturan Merve Daşcan (25), ile eşi Ekrem Daşcan (36), arasında henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı tartışma çıktı.


TABANCAYLA EŞİNİ KOVALADI!

Çıkan tartışma sonrası cinnet getiren Ekrem Daşcan, eline aldığı tabancayla eşini kovaladı. Eşini evlerinin giriş kısmında yakalayan Ekrem Daşcan, Merve Daşcan'ı başından vurdu.


3 MİNİK ÇOCUĞU ÖKSÜZ BIRAKTI!

Eşini öldüren Ekrem Daşcan daha sonra aynı tabancayla eşinin cenazesi başında kendi canına kıydı. Silah sesleri ve evde bulunan 1, 4 ve 7 yaşındaki çocukların çığlık seslerini duyan vatandaşlar, olay yerine koşarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

Son dakika | Adıyaman’da korkunç olay: Eşini tabancayla kovaladı, başından vurdu!
Olay yerine gelen polis ekipleri Merve ve Ekrem Daşcan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ile olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından Merve ve Ekrem Daşcan'ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

 

Polis ekipleri yaşanılan olay sonrası Merve ve Ekrem Daşcan'ın ailelerinin birbirine saldırmaması ve olumsuzlukların olmaması için morgda güvenlik önlemleri aldı.

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.